Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

>>> ΚΥΡΓΙΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΟΞΑΤΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ

Nalbantis Konstantinos Κολωνία, 10.07.2009
D 50931 KOELN
E-mail: konstantin.nalbantis@t-online.de

Ελλάδα από 20.07.-12.08.09

Ναλμπάντης, Σ. Κωνσταντίνος
Postrestante Κύργια
66032 Κύγια Δράμας
E-mail: konstantin.nalbantis@t-online.de

Αξιότιμο κ. Δήμαρχο Δοξάτου
Δημαρχείο Δοξάτου
66032 Κύργια Δράμας


Μεταξύ 22.07. – 11.08.2009 στα Κύργια, προσπάθεια προγραμματισμού και κοινής σύμπραξης μιας τακτής ημερομηνίας και μιας Επιτόπιας και κατατοπιστικής έρευνας για λήψη αλληλέγγυων αποφάσεων, μεταξύ Δήμου Δοξάτου, Νομαρχίας Δράμας και Δασαρχείου Δράμας. Για μια κοινή υπερκομματική, πολιτικοποιημένη πρωτοβουλία. στο Υψηλό και Πευκοδάσος Κυργίων.

Συζήτηση επί τάπητος:

-Ασφαλτόστρωση Υψηλό – Φυτώρια κατοίκων- Πευκοδάσος – Πηγάδια, περίπου 1,5 χιλμ.
-Διάνοιξη, επέκταση τουλάχιστον δύο Υδατοδεξαμενών στο Υψηλό
-Φράγμα συγκράτησης του ρέοντος ύδατος και των βροχοπτώσεων στη ρεματιά του Πευκοδάσους Κυργίων
-Προβληματισμός και λήψη αποφάσεων για ένα μεγαλύτερο φράγμα μετά από μελέτη άνωθεν της Αγάπης Κυργίων, δεξιότερα του καταστροφικού δρόμου προς Γιαστόριανη.
-Προβληματισμός και ανταλλαγή απόψεων για τη δημιουργία ΞΕΝΩΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΥΣ ΚΥΡΓΙΩΝ.

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε του Δήμου Δοξάτου,

Είμαι βέβαιος, ότι θα λάβατε και θα μελετήσατε έγκαιρα τα μέϊλ που σας έχουν σταλεί προσωπικά σε εσάς, στον κ. Νομάρχη και στο Δασαρχείο Δράμας.
Παρόλα αυτά σας τα διαβιβάζω και πάλι προσωπικά ταχυδρομικώς.

Όλα τα αναφερόμενα θέματα έχουν αξιωθεί και αιτηθεί μακροχρόνια και κατ΄ επανάληψη και έχουν καταχωρηθεί στο αρχείο σας, στο αρχείο της Νομαρχίας Δράμας και επίσης στο Δασαρχείο και στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.


Επιτρέψτε μου να σας παρακαλέσω ευγενώς να συγκατατεθείτε ευνοϊκά, αλληλέγγυα και συναινετικά στη δική μου επιθυμία και για εκπλήρωση της διακαής αξίωσης των κατοίκων σε μια υπερκομματική, πολιτικοποιημένη πρωτοβουλία για το κοινό καλό και σας παρακαλώ ευγενώς να συμπράξετε με άψογη συνεργασία για τα εσωτερικά μας του Δήμου Δοξάτου στην περιοχή Υψηλό, Πευκοδάσος, Πηγάδια.

Θέλω να ελπίζω, ότι στην πρωτοβουλία αυτή που βρίσκεται άνωθεν κομματικών και ιδιοτελών στόχων, να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε παραγωγικά τις λίγες γραμμένες ευνοϊκές λέξεις του κ. Νομάρχη Δράμας, που αναφέρει, «ότι τα αναφερόμενα θέματα είναι αρμοδιότητας του Δήμου Δοξάτου, αλλά η Ν.Α. Δράμας είναι διατεθειμένη εφόσον ο Δήμος το επιθυμεί να συνεργαστούμε για να προωθήσουμε την επίλυση των θεμάτων αυτών στα πλαίσια των νομικών και οικονομικών δυνατοτήτων μας».

Είμαι της άποψης, ότι για την επίλυση μακροχρόνιων αξιώσεων της περιοχής θα μπορέσουμε να συμφωνήσουμε σε ένα μίνιμουμ αλληλέγγυο πρόγραμμα υλοποίησης στόχων όλων των δημοκρατικά και υπερκομματικά σκεπτόμενων πολιτών.

Παρακαλείστε ευγενώς, ορίσατε μεταξύ 22.07-11.08.09 τρεις εναλλακτικές ημερομηνίες, που μπορείτε με τους αρμόδιους τεχνοκράτες και προγραμματιστές σας να παρουσιαστείτε σε μια κοινή προσπάθεια δημοκρατικής αλληλεγγύης και συναίνεσης μεταξύ Δήμου Δοξάτου, Νομαρχίας Δράμας, και Δασαρχείου Δράμας, σε μια επιτόπια επίσκεψη και αξιολόγηση των αναφερομένων θεμάτων, όπου αν είναι επιθυμητό σε μια πεντάλεπτη εισήγηση θα σας παρουσιάσω τις υπερκομματικές μου προτάσεις.

Η επιστολή ετούτη θα διαβιβαστεί και στο κ. Νομάρχη Δράμας και στο Δασαρχείο Δράμας.
για να μας ορίσουν τρεις εναλλακτικές ημερομηνίες για να μπορέσω να συντονίσω και με την παρουσία μου την επιτόπια κατατοπιστική έρευνα στα Κύργια.

1. Ημερομηνία:
2. Ημερομηνία:
3. Ημερομηνία:

Με την ελπίδα της αλληλέγγυας υπερκομματικής συναίνεσης διατηρώ μεθ΄ υπολήψεως

Κωνσταντίνος Σ. Ναλμπάντης, Κολωνία 10.07.2009
konstantin.nalbantis@t-online.de,
www.kn-megalexandros.gr



Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο