Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

No. - Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ομάδας Πρωτοβουλίας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την ομάδα πρωτοβουλιας-
Konstantinos Nalbantis
www.kn-megalexandros.gr

Ο μ ά δ α π ρ ω τ ο β ο υ λ ί α ς
π ο λ ι τ ώ ν - www.kn-megalexandros.gr
Αγαπητοί μας !
Συμπατριώτες, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και ειδικά που λόγω της κρίσης προτρέξατε να δωρίσετε έστω και ένα μικρό ποσό για να απαλλαχθούμε από τα δεσμά του συστήματος Devide et Impera- από το διαίρει και βασίλευε, των αλλότριων ονομάτων και από την πολυετή εξάρτηση, έτσι ώστε τώρα να λέμε τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη.
Σημειώνουμε, ότι ελεύθερος λόγος θα πεί, να σου πούμε αυτό που δεν θέλεις να ακούσεις.
Ασφαλώς είμαστε υπέρ του διαλόγου, της ειρηνικής συνύπαρξης, της ισονομίας και ισοτιμίας, της προόδου και της βελτίωσης της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής μας βάσης και ενεργής συμμετοχής, συν-απόφασης και αλληλεπίδρασης.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ σημαίνει υποχρέωση απέναντι στην κοινωνία. Μαζί με τις απαιτητικές αξιώσεις ανήκει επίσης η ελευθερία, η δράση και η ευθύνη. Μόνο όποιος δρα κοινωνικά και πολιτικά, συμμετάσχει, συνδιοργανώνει, συναποφασίζει, ανοικοδομεί και έγκαιρα κριτικάρει, όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά επίσης και για άλλους είναι άξιος και προωθητής μιας καλύτερης, δημοκρατικότερης, και αλληλέγγυας κοινωνίας.
Διότι κάποιος είναι συνένοχος, όταν απέναντι σε λανθασμένες αποφάσεις και εξελίξεις δεν υψώνει φωνή διαμαρτυρίας, αλλά ποζάρει και στέκεται μακριά και απόμερα και αντανακλά τη σιωπή και τη βουβαμάρα του Νεκροταφείου, λέγοντας, όλοι οι άλλοι φταίνε, εκτός από εμάς !! Μόνο « Όποιος είναι κουφός, τυφλός και βουβός, ζει εκατό χρόνια στην Ειρήνη»
www.kn-megalexandros.gr

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο