Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

286: ΚΥΡΓΙΑ- ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ -ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΣ ΚΥΡΓΙΩΝ - ΔΟΞΑΤΟΥ

Τροποποίηση από τον/την megalos την 13-Jul-2016 10:06
Υποβλήθηκε: 13.07.2016 στο Δήμο Δοξάτου, Περιφέρεια, Αθήνα κλπ.
-----------------------------------------------------
Von: Konstantinos Nalbantis <k-nalbantis@hotmail.de>
Gesendet: Mittwoch, 13. Juli 2016 11:33
----------------------------------------------------
An: protocol@yme.gov.gr; Georgios X PavlidisKOMOTHNH; Antiperiferiarxis Dramas Drama GR; DHMARXOS doxatou
Betreff: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΙΤΗΣΗ-ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΣ ΚΥΡΓΙΩΝ - ΔΟΞΑΤΟΥ- ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.
------------------------------------------------------
ΘΕΜΑ: ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΣ ΚΥΡΓΙΑ – ΔΟΞΑΤΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ-ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΥΡΓΙΩΝ-

- ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΟΞΑΤΟΥ, Ν. Δράμας – Υπογραφές: Μάϊος- Ιούνιος 2016 -

Θέμα: Για την κατεπείγουσα αποπεράτωση της ασφαλτόστρωσης της οδικής αρτηρίας, της συντόμευσης και αποσυμφόρησης: Κυργιων –Δοξατου.

- Κοινοποιηση: Υπουργειο Δημοσιων έργων
– Γενική Γραμματεια

-Περιφερεια Ανατολικησ Μακεδονιασ και Θράκης

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ : για την ανακοίνωση , παρότρυνση, προώθηση και δημιουργία των απαραίτητων προϋποθέσεων στις υπηρεσίες και παρακολούθηση της κατεπείγουσας διεκπεραίωσης της οδικής αρτηρίας Κυργίων – Δοξάτου, Ν. Δράμας, με εντολή και υπογραφές των κατοίκων Κυργίων κλπ. προς τον εξουσιοδοτούμενο: Κωνσταντίνο Σ. ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ, Postrestante Κύργια, 66032 Κύργια , Κινητό:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε του Δήμου Δοξάτου !

Και πάλι οι κάτοικοι της ημιορεινής και ορεινής, προσφυγικής και μαρτυρικής Κωμόπολης Κυργίων, (Αρχαία Κρίφλα), που υπήρξε το μεγαλύτερο Κεφαλοχώρι της Ελλάδας και πρώην Δήμος Μεγάλου Αλεξάνδρου των 11 γραφικών Συνοικισμών, είναι οργισμένοι, γιατί ακόμα δεν δυνηθήκατε να αποπερατώσετε με ασφαλτόστρωση την οδική αρτηρία της συντόμευσης και αποσυμφόρησης Κυργίων – Δοξάτου, που καθυστερεί για δεκαετίες, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν προετοιμαστεί τα πάντα και υπάρχει υποδομή του δρόμου, γέφυρες και χαλικόστρωση.

Κύριε Δήμαρχε,
έχουν περάσει εννιά δεκαετίες από την Μικρασιατική καταστροφή και ο τόπος μας ήτανε προκαθορισμένος με επιβαρύνσεις, αρκεί να ρίξετε μια ματιά στην ιστορική ανασκόπηση του ταλαιπωρημένου μικτού προσφυγικού Κεφαλοχώρι, την μαρτυρική Κωμόπολη Κυργίων, που παραμένει απομονωμένη, πολλαπλά «προδομένη», υποβαθμισμένη, παραμελημένη και συνεχής εγκλωβισμένη.

Και ενώ όλα τα γύρω χωριά του Δήμου Δοξάτου και άλλων Δήμων μας, έχουν οδική ασφαλτοστρωμένη επικοινωνία μεταξύ των χωριών τους, ακόμα και ενδιάμεσα και στα αγροτεμάχιά τους, για την οικονομική, πολιτιστική, κοινωνική, και ειρηνική συνύπαρξη και αλληλεγγύη και επίσης αλληλεπίδραση, επίσης γειτονική δημοκρατική ανταπόκριση, ενώ εμείς είμαστε η μοναδική Κωμόπολη της Ελλάδας, που δεν έχουμε οδική σύνδεση με τα γειτονικά χωριά.
Εμείς στην μαρτυρική Κωμόπολη Κυργίων υποφέρουμε δεκαετίες από απομόνωση, εγκλωβισμό, από μια άνιση δημοκρατική ανταπόκριση και άνιση, οδική και ανθρώπινη επικοινωνία με τα γειτονικά μας χωριά και πνιγόμαστε κάτω από τη διάκριση, την άδικη μεταχείριση και κάτω από τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Εμείς οι πολίτες της μαρτυρικής Κωμόπολης Κυργίων και μαζί και οι απανταχού Έλληνες που υποστηρίζουν μια πρωτοβουλία ζωτικής σημασίας, υπογράφουμε την παρούσα Αίτηση-Έκκληση με την απαίτηση διαμέσου του εξουσιοδοτημένου Κ.Ν., για την αξίωση, έρευνα, και την προώθηση λύσεων για την κατεπείγουσα αποπεράτωση της ασφαλτόστρωσης της οδικής αρτηρίας Κυργίων – Δοξάτου.
--------------------------------------------------
Υπογραφές και Σχέδιο θα υποβληθούν σύντομα
-----------------------------------------------
ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Δημοσίευση: 13.07.2016 -www.kn-megalexandros.gr
info@kn-megalexandros.gr

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο