Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

307: ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ @ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

An: YpourgeioTypou; YpourgeioPervallontos; YPOURGEIO ESOTERIKON; Cc: ETHNOS; Πρώτο ΘΕΜΑ;
Betreff: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,
από τη Δράμα της Ανατολικής Μακεδονίας

Τ Ο Κ Α Π Ν Ι Σ Μ Α Σ Τ Η Ν Ε Λ Λ Α Δ Α

Α Ι Θ Ο Υ Σ Α Μ Η Κ Α Π Ν Ι Ζ Ο Ν Τ ΩΝ >Ως Βοή στην Έρημο !

Αναδημοσίευση προς ανάμνηση τεσσάρων αδικοχαμένων Φίλων μου και πέντε ακόμα που βλέπουν ώρα με την ώρα το χάρο μπροστά στα μάτια τους όλοι από τον Καρκίνο του Πνεύμονα/ και παρ΄ όλα που προειδοποιήσεις υγείας δεν πτοούν τις ελληνικές συνήθειες που συνδέονται, όμως με την κατάθλιψη, γιατί το κάπνισμα είναι αιτία για περίπου 80% ως 90% των υποθέσεων καρκίνου του πνεύμονα.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ;.

- Θεωρώντας προσωπικά αυτήν την Αναδημοσίευση ως Μήνυμα ευαισθητοποίησης και ως Προειδοποίηση.Προβληματισμός - «Η διεθνής καπνοβιομηχανία θα σκοτώσει τα επόμενα 50 χρόνια 500.000.000 ανθρώπους από τον παγκόσμιο πληθυσμό».
>>>>> Οι Έλληνες είναι πρωταθλητές στην εξαγωγή του πιο έμψυχου δυναμικού του πληθυσμού στο εξωτερικό από τον 8ο π.Χ αιώνα, ως σήμερα, χωρίς διακοπή.
>>>>>>> Οι Έλληνες είναι πρωταθλητές σε συχνότητα βαρύτητα καπνίσματος.
Σε μια οικογένεια όταν καπνίζουν και οι δύο γονείς, καπνίζει και το 80% των παιδιών, όταν καπνίζει ο ένας γονιός, 50% των παιδιών καπνίζουν.
Όταν κανείς από τους γονείς δεν καπνίζει το 10% των παιδιών καπνίζει.

Ένας στους δύο εφήβους που ξεκινά και συνεχίζει το κάπνισμα θα πεθάνει εξαιτίας του χάνοντας 10-25 χρόνια. Το κάπνισμα κατά την κύηση σχετίζεται με την προωρότημα αυξημένη συχνότητα αποβολών.
Και στην Ελλάδα ο βαρύς καπνιστής ξοδεύει περίπου το 40% του επιδόματος ανεργίας ή το 39% του κατώτατου μισθού, ακόμα τεράστια είναι τα έξοδα σε παραγωγικότητα και έξοδα περίθαλψης. Το 1980 στην Ελλάδα 3 δις δαπανών για την υγεία, απώλεια παραγωγικότητας 3 δις από θανάτους.

>>>>> Ετούτο το μήνυμα ευαισθητοποίησης και προειδοποίησης για χάρη όλων και της Πατρίδας μας, αλλά κυρίως για χάρη των επόμενων γενεών, που δεν πρέπει να έχει ως πρότυπο την Μετανάστευση και τους καπνιστές.!

>>>>>>>Για κυκλική ενημέρωση διαβάστε το μακροσκελές άρθρο. - Aρθρα : www.kn-megalexandros.gr-
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
http://www.kn-megalexandros.gr/portal/index.php?p=articles&id=173
http://www.kn-megalexandros.gr/portal/index.php?p=articles&id=173

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο