Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

334:ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΕ

334:ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ;
-επιστολική Ψήφος στους ομογενείς μας
- Φορολογία στην Ελλάδα, χωρίς απαλλαγή
-Υπερβολικό ΕΝΦΙΑ σε εγκλωβισμένα και παραμελημένα χωριά
-Υπερβολικό ΕΝΦΙΑ σε ακατοίκητα σπίτια, χωρίς ρεύμα και
νερό και ερειοπωμένα χωριά
-Διπλή φορολογία σε Συνταξιούχους που διαμένουν στο
εξωτερικό
---
Προβληματισμός

Ουδέν σχόλιο για την επιστολική ψήφο των Ελλήνων των υπόλοιπων χωρών της ΕΕ - και μας χαρακτηρίζουν ακόμα ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας- και με άνιση μεταχείριση με τους άλλους Ευρωπαίους Εταίρους μας και παρόλα οι μετανάστες μας με υψηλή φιλοπατρία, έφεραν τα χρήματά τους στην Ελλάδα, τότε που διαφημιζόταν, ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Σήμερα στη Γερμανία:
1. Πληρώνουν φόρους, όπως οι Γερμανοί και από τους φόρους των Ελλήνων, δανείζουν χρήματα στην Ελλάδα της κρίσης.
2. Καταβάλλουν οι Έλληνες της Γερμανίας, εδώ και χρόνια, φόρο αλληλεγγύης για την Ανατολική Γερμανία.

3. Πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα, χωρίς καμιά απαλλαγή και στην Τ.Α. για 20 μέρες διακοπές στο χωριό τους,για όλο τον χρόνο φόρο, χωρίς καμιά απαλλαγή, ωσάν να κατοικούν στην Ελλάδα, για εγκλωβισμένα χωριά και σπίτια υπερτιμολογημένα, που ούτε πωλούνται, ούτε ενοικιάζονται, ούτε δωρίζονται και δεν υπάρχουν ομογενείς και ομόθρησκοι.
4. Πληρώνουν ΕΜΦΙΑ για ακατοίκητα σπίτια, χωρίς ρεύμα και νερό, σπίτια που μια λύση μόνο βλέπουν οι Μετανάστες μας, την κατεδάφιση, όσο είναι νωρίς.

5. Οι ηλικιωμένοι συνταξιούχοι που παρέμειναν στο εξωτερικό με την μικρή σύνταξη του εξωτερικού που παίρνουν και το επίδομα κατοικίας και την κοινωνική πρόνοια, πρέπει να πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα και στην Τ.Α., χωρίς καμιά απαλλαγή.

6. Πληρώνουν από την μικρή σύνταξη του εξωτερικού και το κοινωνικλο βοήθημα και το επίδομα κατοικίας, το υπερβολικό ΕΝΦΙΑ στα εγκλωβισμένα και παραμελημένα χωριά τους και συνήθως ακατοίκητα σπίτια, χωρίς νερό και ρεύμα.
7. Τα πολιτικά κόμματα λειτουργούν με το ξεπερασμένο σύστημα DIVIDE ET IMPERA, και μας αρνούνται το συνταγματικό δικαίωμα, της επιστολικής ψήφου, όπως απολαμβάνουν οι πολίτες άλλων ευρωπαίων εταίρων μας και με τα παραπάνω προωθούν τα πολιτικά κόμματα σε εμάς και στα παιδιά μας τον ανθελληνισμό !!-
Εδώ συντελείται μια μεγάλη προδοσία των κομμάτων σε βάρος του έξω ελληνισμού. SOS ποιος θα μας σώσει; ΚΝ

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο