Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

339: Απρόβλεπτος τουριστικός Φόρος- Χωρίς Ιαματικά Λουτρά- Χωίς σύνδεση αεροδρομίων με Πόλεις-

339:- Απρόβλεπτος τουριστικός ξενοδοχειακός φόρος
απανταχού της Ελλάδας -
- Ελλιπή συγκοινωνία από επαρχιακά αεροδρόμια
προς τις μικρές πόλεις και
- Έλλειψη ανάπτυξης Ιαματικών Πηγών με ημερήσια
φορολογία Kurtaxen

YPOURGEIΑ - Μόλις εστάλη στα Υπουργεία 14.10.2017

Νέος φόρος στα ξενοδοχεία από το 2018

Ένας παρόμοιος, ονομαζόμενος φόρος δεν υπάρχει σε άλλες χώρες, ούτε στις πρώην ανατολικές χώρες με τα πολλαπλά, και καλά οργανωμένα Ιαματικά Λουτρά με την ημερήσια καταβολή Kurtaxen - Τέλη Τουρισμού.

Είναι περίεργο φαινόμενο στην Πατρίδα μας να βάζουν κάθε τόσο και νέους, απρογραμμάτιστους φόρους, χωρίς να είμαστε σε θέση και ικανοί να παραδειγματιζόμαστε μακροπρόθεσμα από άλλες χώρες, προ της δυσφήμησης από όλους.
Ακόμα δεν κατορθώσαμε και δεν είμαστε σε θέση να θέσουμε λεωφορειακή συγκοινωνία προς πόλεις σε επαρχιακά αεροδρόμια. Με αυτόν τον τρόπο χάνουμε τουρίστες και δυσφημίζομε την Πατρίδα μας για την υπερβολική απραξία μας.

Ένας τέτοιος φόρος τέλη τουρισμού ή kurtaxen εφαρμόζεται και δικαιολογείται σε άλλες χώρες, όπου υπάρχουν αναπτυγμένα ιαμματικά λουτρά σε όλες τις ανατολικές χώρες, εκτός τούτου: ( Βουλγαρία, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Ντουμβροβνικ, Τενερίφφα, Τουρκία Τηνησία, Κροατία) ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !!

Σε ετούτες τις περιοχές κούρας που επιτρέπεται να πάρουν τιμή Kurtaxen ημερήσια διαμονή σε ξενοδοχεία, ιδιωτικά δωμάτια κλπ. είναι συνδεδεμένα: Υγειονομικό σύστημα, που ισχύει για όλες τις χώρες των ευρωπαίων εταίρων μας, όπως και πολλά καταστήματα και κέντρα διασκέδασης με εκπτώσεις, που τα λαβαίνει κάποιος μετά τη δήλωση σε ένα φυλλάδιο, και επίσης δωρεά είναι όλες οι συγκοινωνιακές γραμμές της Περιφέρειας με άπειρα χιλιόμετρα.
Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να προωθηθούν και προωθούνται οι ιαματικές Πηγές απανταχού της χώρας μας, για την κατεπείγουσα ανάπτυξη και προφύλαξη της υγείας των Ελλήνων και την υγεία των κατοίκων των ευρωπαίων εταίρων μας, όπου είναι οι Ιαματικές Πηγές συνδεδεμένες με το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό υγιειονομικό σύστημα. Εδώ χρειάζεται αφύπνιση από όλους μας, μπροστά από κάθε μακροπρόθεσμη απόφαση, για μίμηση από πολλαπλά παραδείγματα εταίρων μας, αλλά και άλλων χωρών για την κατεπείγουσα ανάπτυξη των περιοχών μας. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία, Κολωνία, ΚΝ:

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο