Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

379: Κολωνία-KÖLN-KÖLNER EHRENAMTSTAG -STÄDTEPARTNERSCHA -Τιμητική ημέρα αδελφοποιημένων πόλεωνFTEN 2018

379:Konstantinos Nalbantis
https://www.facebook.com/profile.php?id=100012808098555 – Texte und Bilder weltweit

KÖLNER EHRENAMTSTAG STÄDTEPARTNERSCHAFTEN 2. September 2018, 13.45 h Heumarkt Köln. Τιμητική ημέρα της Κολωνίας των αδελφοποιημένων Πόλεων στις 2. Σεπτεμβρίου 2018, 13.45 η ώρα στην Heumarkt.
Köln-Thessaloniki – Κολωνία – Θεσσαλονίκη .Από το 1988 είναι αδελφοποιημένη η Κολωνία με την Θεσσαλονίκη και πέντε άλλες διεθνείς πόλεις. Για να επιτευχθεί ο στόχος της σύμβασης των πέντε αδελφοποιημένων πόλεων, δημιουργήθηκαν Σύλλογοι, που με εθελοντική εργασία των μελών των Συλλόγων με μεγάλη και ενεργή συμμετοχή με στόχο να προωθήσουν την συνάντηση των ανθρώπων μεταξύ τους με το σλόγκαν: « Ήρθαμε ξένοι και πάμε ως Φίλοι». Σε όλα αυτά ανήκουν κοινωνική και πολιτιστική συμμετοχή με την πόλη και τις αδελφοποιημένες πόλεις και αυτά όλα γιορτάζονται για τα 30 περασμένα χρόνια. Για την Κολωνία με αδελφοποιημένη τη Θεσσαλονίκη, η γιορταστική εκδήλωση είναι: 1. Σεπτεμβρίου 2018 και το πρόγραμμα αρχίζει από 17.30 η ώρα είσοδος στην Μεγάλη Αίθουσα του : BÜRGERZENTRUM EHREFELD, VENLOHER STR. 429, βλέπε και το πρόγραμμα: (pop-griechische-kultur,de) για τις άλλες εκδηλώσεις δείτε στο ιντερνέτ της πόλης Κολωνίας.
---------------------
Η ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ αδελφοποιημένων πόλεων θα λάβει χώρα στις 2. Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 13.45 ΣΤΗΝ Χόϊμαρκτ –Heumarkt, δείτε και όλα τα προγράμματα και τις σχετικές και πολλαπλές εκδηλώσεις στο ιντερνετ.
Αν επιθυμείτε να διαβάσετε τη σημασία και την εξέλιξη αδελφοποιημένων πόλεων, τότε ρίξτε μια ματιά στο Αναδημοσιευμένο άρθρο μου: Αδελφοποιήσεις πόλεων και τεχνογνωσία -Αναδημοσίευση : http://www.kn-megalexandros.gr/portal/index.php…
Siehe-óρα:www.kn-megalexandros.gr- 379 Themen in griechischer Sprache

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο