Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

Κύργια, αρχαία Κρίφλα και πρώην ημιορεινός και ορεινός, προσφυγικός Δήμος Μεγάλου Αλεξάνδρου που ατυχώς καταργήθηκε για ιδιοτελείς σκοπούς- Νο.408

408:Θέμα: ΚΥΡΓΙΑ, αρχαία Κρίφλα και πρώην ημιορεινός και ορεινός, προσφυγικός Δήμος Μεγάλου Αλεξάνδρου των 12 Συνοικισμών που ατυχώς καταργήθηκε για ιδιοτελείς σκοπούς;.

" Από όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι κακοί και άξιοι της πιο μεγάλης τιμωρίας είναι εκείνοι, που για όσα οι ίδιοι είναι ένοχοι, να τολμούν να κατηγορούν γι΄ αυτά τους άλλους" Ισοκράτης

" Όμως, σε θέματα συνειδήσεως δε έχει θέση ο νόμος της πλειοψηφίας"

" Η αχαριστία είναι προδοσία απέναντι στην ανθρωπότητα" Θεόφραστος

ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ - ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ - ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΥΡΓΙΩΝ (" ευρύτερη περιοχή του Κεφαλαρίου, πρώην Μπουνάρπασι").

https://www.facebook.com/groups/397191927056691/permalink/1983909935051541/

ΑΙΤΗΣΗ στην Τοπική Κοινότητα Κυργίων και στο Δήμο, τεθείσα κατ΄επανάληψη; Και τώρα Δεκάδων Υπογραφών Κυργιωτών για τη δίκαια Ονοματοδοσία -Σηματοδοσία της περιοχής των Πηγών Κυργίων- Περιοχής που γεωγραφικά και διοικητικά ανήκει στην Κοινότητα Κυργίων και του Αγροκτήματος Κυργίων, βάση του Προεδρικού Διατάγματος και όπως αναφέρεται και στις πολλαπλές επιχορηγήσεις της ΕΕ του Υπουργείου Γεωργίας και του Δήμου ως ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ -

Και κανείς δεν μπορεί να εισέρχεται τόσο προκλητικά, άσπλαχνα και με αχαριστία στις εσωτερικές μας υποθέσεις της τοπικής Κοινότητας Κυργίων και πρώην Δήμου Μεγάλου Αλεξάνδρου και να απαφασίζει για εμάς χωρίς εμάς.

Συμπολίτης μας ενεργών κατ΄εντολή των Κυργιωτών

Προς την Τοπική Κοινότητα Κυργίων του Δήμου Δοξάτου και τους εκλεγμένους όλων των παρατάξεων

Θέμα: Κατεπείγουσα τελική - απόφαση- διεκπεραίωση- και εκτέλεση εντός 15 ημερών και ανάρτηση 8 πινακίδων προσδιορισμού των ΠΗΓΩΝ ΚΥΡΓΙΩΝ, απόφαση 1/2017 της συνεδρίασης της Τοπικής Κοινότητας Κυργίων του Δήμου Δοξάτου, που αδικαιολόγητα καθυστερεί η εκτέλεση 28 ολόκληρες μήνες.

Κυρίες και κύριοι,

Εκλεγμένοι όλων των παρατάξεων της τοπικής Κοινότητας Κυργίων του Δήμου Δοξάτου, καλείστε από τους συμπολίτες μας, όπως εντός δεκεπέντε 15 ημερών, από σήμερα και από την κατάθεση αυτής της Αίτησης των συμπολιτών μας, όπως ενεργήσετε την Ονοματοδοσία- Σηματοδοσία της περιοχής των Πηγών Κυρίων, κατεπειγόντως και αποφασίσετε για την ανάρτηση των 8 πινακίδων προσδιορισμού των Πηγών Κυργίων.
Η γύρω περιοχή των Πηγών ( στην ευρύτερη περιοχή του Κεφαλαρίου πρώην Μπουνάρπασι), ανήκει γεωγραφικά και διοικητικά στα όρια των Κυργίων και γι΄αυτό τον λόγο πρέπει να ονομαστεί με μια μόνο ονομασία: "ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ". Βάση των διαγραμμάτων του αγροκτήματος Κυργίων και του Προεδρικού Διατάγματος του 1928 που καθορίστηκαν τα διοικητικά όρια των Νομών-Κοινοτήτων η περιοχή ανήκει δικαιωματικά στην Τ.Κ. Κυργίων. Σύμφωνα: με τις Διανομές των Αγρ/των του έτους 1929, όπως καθορίστηκαν τα διοικητικά όρια των ομόρων Αγρ/των το έτος 1929 με προεδερικό διάταγμα και τα οποία μέχρι σήμερα παραμένουν αμετάβλητα.
Πρέπει να ονομαστούν Πηγές Κυργίων. ΄Οπως σωστά ονομαζόνται ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ στις επιχορηγήσεις της ΕΕ, του Υπουργείου Γεωργίας και του Δήμου.
Η απραξία και αδιαφορία πέραν των 15 ημερών και τελικά ως τις - 05.05.2019 - επιρρίπτεται η ευθύνη στους εκλεγμένους και αρμόδιους φορείς που πρέπει να απαιτηθούν κυρώσεις βάση του Νόμου.

Ευπειθέστατος ο Αιτών κατ΄ εντολήν των κατοίκων

Υ π ο γ ρ α φ ή του Αιτούντος κατ΄ επιθυμία των συμπατριωτών

Υπογραφή και των συμπολιτών μας
Αντίγραφο στο Δήμο Δοξάτου και στην Αστυνομία
Ό ν ο μ α Επίθετο Υπογραφή
Παρακαλούμε τα ερεθίσματά σας και τις προτάσεις σας !
info@kn-megalexandros.gr
Για τις ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ -
Αίτηση: ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤ. 4087, 16.04.2019- -------------------------------------------------------------------------------
" Όποιος είναι απρόσεκτος με την αλήθεια στα μικρά ζητήματα, Δεν μπορεί
να είναι αξιόπιστος στα μεγάλα ζητήματα" Αλβέρτος Αϊνστάιν (1879-1955)

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο