Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

Κυπρος-Zypern- 48 χρόνια κάτω από ξένη κατοχή χωρίς απελευθέρωση

Κύπρος - Ενιαία Κυπρακή Δημοκρατία. Εδώ και 48 ετών το άλυτο πρόβλημα ξενης κατοχής της Κύπρου- Όλοι δικαίως φωνάζουν, διαμαρτύρονται και αγωνιών για την βάρβαρη Εισβολή και ανθρώπινη και υλική καταστροφή στην Ουκρανία Και δικαίως όλοι στέλνουν τρόφιμα, οικονομική βοήθεια για τον άμαχο πλυθυσμό και τα Γυναικόπαιδα, και άλλοι πάλι όπλα για να αμυνθούν κατά του εισβολέα.

Για την Κύπρο όμως; >>: ΑΛΛΑ που βρίσκονται τα Ηνωμένα Έθνη, που βρίσκεται είναι η ΕΕ, και οι λαοί της Ευρώπης, που βρίσκεται η ΕΕ με τους Νόμους, ΠΟΥ βρίσκεται το ΝΑΤΟ, ΠΟΥ βρίσκεται τώρα η ενεργητικότητα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και για κυρώσειςτης κατοχής της Κύπρου , για μέτρα λύσης και στην περίπτωτη της ΕΙΣΒΟΛΗΣ και κατοχής 40% της Κύπρου. Εδώ φαίνεται ευδιάκριτα δεν εφαρμόζουν τους Νόμους και για εμάς με ισοτιμία και ισονομία από τους Φίλους και συμμάχους μας.

Φαίνεται ευδιάκριτα, ότι εδώ και 48 χρόνια δεν έχουμε και μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς ούτε συμπόνοια ούτε συμπαράσταση,γιατί δεν έχουμε ούτε αξιόπιστους συμμάχους, ούτε Φίλους, ούτε ΕΕ ούτε Ηνωμένα Έθνη, και δεν μας βλέπουν φιλικά ούτε από το ΝΑΤΟ και δεν θέλουν να υποστηρίζουν με ενεργητικότητα και πειθώ εμάς και το Διεθνές Δίκαιο, το Δίκαιο της ΕΕ,και το Δίκαιο των θαλασσών που ισχύει και εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες, εκτός από εμάς.

Αλλά και ούτε και οι δικές μας κυβερνήσεις και ο απανταχού Ελληνισμός δεν δρούν και δεν έδρασαν αλληλέγγυα και δυναμικότερα για τον Ελληνισμό.

Και όσο εμείς, σιωπούμε οι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ γίνονται θρασύτατοι , και όλοι μαζί εμείς και οι άλλοι δεν σκεπτόμαστε δραστικότερα για την εφαρμογή ισόνομα και ισότιμα, με το Διεθνές και ΕΕ Δίκαιο, και το Δίκαιο της ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ούτε μομφές, ούτε κυρώσεις, ούτε αποχώρηση των 42.000 ξένων κατοχικών στρατευμάτων, ούτε οι διακόσιες χιλιάδες 200.000 των Ελλήνων προσφύγων δεν επέστρεψαν στις αιώνιες εστίες τους, στις περιουσίες και στα σπίτια τους.

ΑΛΛΑ με το κατοχικό στράτευμα, με αιώνιο το πλιάτσικο και με την αρπαγή των περιουσιών τους εξαπέλυσαν στην κατεχόμενη Κύπρο τον εποικισμό για να λάβει χώρα μια κατοχική λύση , οπως της Αλεξανδρέττας- Ισκεντερουμ και τόσα άλλα αρνητικότερα.

Πότε οι χώρες της Ευρώπης θα αρχίσουν να υποστηρίζουν το Διεθνές Δίκαιο και για εμάς και όλους τους Ευρωπαίους;;

Όταν μάλιστα ο ίδιος ο εισβολέας στην Κύπρο ΘΕΛΕΙ να είναι μεσολαβητής και εγγυητής για την Ουκρανία, ενώ είναι εισβολέας και έχει πρόβλημα με τη καταπίεση εκατομμυρίων Κούρδων στη χώρα του και είναι αναμεμειγμένος αρνητικά στη Συρία, στο Ιράκ, στο Μπερκ Καραμπάχ και στη Λιβύη.

Από την εισβολή του «Αττίλα» στην Κύπρο (20 Ιουλίου 1974) και εντεύθεν η Τουρκία εφαρμόζει μία αναθεωρητική πολιτική στο χώρο του Αιγαίου, η οποία στο ζήτημα του εναερίου χώρου εκφράζεται με καθημερινές, επικίνδυνες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και παραβάσεις .....και η Ευρώπη και σιωπά..

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο