Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

KOBLENZ- Περιήγηση στο Koblenz της Βόρειας Ρηνανίας- Παλατινάτο Νο. 531υ


ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ KOBLENZ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΡΗΝΑΝΙΑΣ - ΠΑΛΑΤΙΝΑΤΟΥ
Η πολύπλευρη πόλη του Koblenz είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις της Γερμανίας και ως εκ τούτου έχει πολλά Κάστρα και αξίζει ο κόπος να την επισκεφθείτες για κάποιο λόγο. Κάστρα, εκκλησίες και προσφέρει και πολλά αξιοθέατα και μας προσκαλεί να περπατήσουμε και να χαλαρώσουμε και ενδιάμεσα στις καφετέριες.
Το Koblenz είναι κυρίως μια ιστορική πόλη που γοητεύει τον επισκέπτη. Αυτό το ευέλικτο ταξίδι μεταξύ του Ρήνου και του Mosel και μπορεί να ανακαλύψει κάποιος δημοφιλή αξιοθέατα.
Το Koblenz (έως το 1926 Coblenz, διάλεκτος: Kowelenz) είναι μια ανεξάρτητη πόλη στη βόρεια Ρηνανία-Παλατινάτο.
Με περίπου 113.000 κατοίκους[1], μετά το Mainz και το Ludwigshafen am Rhein, είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη σε αυτό το ομοσπονδιακό κράτος και αποτελεί ένα από τα πέντε περιφερειακά του κέντρα (τα άλλα είναι το Trier και το Kaiserslautern). Το Koblenz είναι η 68η μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας.

Το Koblenz φαίνεται από ψηλά από το φρούριο-κάστρο του Ehrenbreitstein .
Μόλις πάρουμε το τελεφερίκ και ανεβαίνοντας πάνω από το Ρήνο έχουμε μια φανταστική πανοραματική θέα πάνω από το Koblenz, και τον Ρήνο.
Το Koblenz είναι η έδρα της πανεπιστημιούπολης του Koblenz του University of Koblenz-Landau, της RheinMoselCampus του Koblenz University of Applied Sciences, της διοίκησης της περιφέρειας Mayen-Koblenz, της Structure and Approval Directorate North (μέχρι το 1999 της περιφέρειας του Koblenz), της Ομοσπονδιακά Αρχεία, τα Κύρια Αρχεία του Κράτους, το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ρηνανίας-Παλατινάτου καθώς και το Ομοσπονδιακό Γραφείο Εξοπλισμού, Τεχνολογίας Πληροφορικής και Χρήσης των Ομοσπονδιακών Ενόπλων Δυνάμεων και το Κρατικό Γραφείο Επιθεώρησης Βασικών Γεωπληροφοριών Ρηνανίας-Παλατινάτου.
Το Koblenz, το οποίο γιόρτασε τα 2000 χρόνια του το 1992, είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις της Γερμανίας. Η αρχική λατινική ονομασία Confluentes (γερμανικά η συμβολή) προήλθε από τη θέση της πόλης στη συμβολή του Μοζέλα και του Ρήνου στη λεγόμενη γερμανική γωνία.
Το 1962, το Koblenz ξεπέρασε τους 100.000 κατοίκους και έτσι έγινε μια μεγάλη πόλη.

Τμήματα του Koblenz αποτελούν μέρος της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO: από το 2002, η πόλη με τα πολιτιστικά της μνημεία έχει αποτελέσει τη βόρεια πύλη στο πολιτιστικό τοπίο της κοιλάδας του Άνω Μέσου Ρήνου και το Κάστρο Niederberg βρίσκεται στον κατάλογο της UNESCO από το 2005 ως μέρος του οι Άνω Γερμανο-Ραιτικοί Ασβέστες. Το 2011, η πρώτη ομοσπονδιακή έκθεση κήπου στη Ρηνανία-Παλατινάτο πραγματοποιήθηκε στο Koblenz.
Η πόλη είναι μέλος της Climate Alliance από το 1997
Η παλιά πόλη του Koblenz είναι το αρχικό κελί της πόλης. Η συνοικία περιλαμβάνει την περιοχή οικισμού Koblenz από τη ρωμαϊκή ίδρυση 9 π.Χ. π.Χ. έως το 1890. Μετά από αυτό, οι οχυρώσεις της πόλης διαλύθηκαν και η πόλη μπόρεσε να επεκτείνει την περιοχή οικισμού της. Πολλές τοποθεσίες στη γύρω περιοχή ενσωματώθηκαν μέχρι το 1970 και σήμερα αποτελούν την πόλη του Koblenz.

Αφού υπέστη σοβαρές ζημιές από σφοδρές αεροπορικές επιδρομές στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, η παλιά πόλη ξαναχτίστηκε τα επόμενα χρόνια. Σήμερα, η αναπαλαιωμένη παλιά πόλη με τα εστιατόρια, παμπ, τα καταστήματα και τα ιστορικά κτίρια προσελκύει πολλούς επισκέπτες, αλλά και ντόπιους για να μείνουν ή να κάνουν όμορφους περιπάτους παράλληλα του Ρήνου.
Η παλιά πόλη του Koblenz αποτελεί μέρος της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO στην κοιλάδα του Άνω Μέσου Ρήνου από το 2002.
Χαρακτηριστικά αξιοθέατα
Υπάρχουν πέντε εκκλησίες, η Βασιλική του Αγίου Κάστορα, η Εκκλησία της Παναγίας, η Florinskirche, η Jesuitenkirche και η Herz-Jesu-Kirche, σε αυτήν την περιοχή. Άλλα εντυπωσιακά κτίρια είναι η Γερμανική Γωνιά, το Εκλογικό Μέγαρο, το Παλιό Κάστρο, το Kunstgässchen, το Deutschherrenhaus, το Θέατρο Koblenz, το Schängelbrunnen, οι Τέσσερις Πύργοι, το Μέτερνιχ, το Παλιό Νομισματοκοπείο, το Bürresheimer Hof, το Παλιό Πολυκατάστημα, το Schöffenhaus, το Dreikönigenhaus, το Krämerzunfthaus, ο Γερμανός Αυτοκράτορας και το Löhr-Center.
Με την Münzplatz, την Am Plan, την Jesuitenplatz και την Görresplatz με την ιστορική στήλη, τέσσερις πλατείες χαρακτηρίζουν την παλιά πόλη.
Εκεί που ο Ρήνος και ο Μosel ρέουν ο ένας μέσα στον άλλο. Το παγκοσμίου φήμης Deutsches Eck με το μνημείο Kaiser Wilhelm είναι απολύτως απαραίτητο να επισκεφθείτε όταν μένετε στο Koblenz. Αυτό είναι όπου τα δύο πόδια του Ρήνου και του Μοζέλα ρέουν το ένα στο άλλο, οπότε η πλατεία ονομάστηκε Deutsches Eck το 1216. Κάθε χρόνο
Περισσότεροι από δύο εκατομμύρια ταξιδιώτες επισκέπτονται το Deutsche Eck κάθε χρόνο. Από το 2002 είναι επίσης μέρος της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO " Oberes Mittelrheintal".

Η Παλιά πόλη του Koblenz

Το IHK και βιομηχανικό Επιμελητήριο Koblenz συλλέγει τα δικά του δεδομένα με τη βοήθεια ερευνών και συνοψίζει σημαντικά οικονομικά δεδομένα για την περιφέρεια του IHK Koblenz. Θα βρείτε όλα τα σχετικά δεδομένα, αριθμούς και γεγονότα σε αυτές τις σελίδες. Εκτός από τα οικονομικά δεδομένα, αυτό περιλαμβάνει επίσης τις τρέχουσες τιμές καταναλωτή, τις τελευταίες οικονομικές εκθέσεις από τον οργανισμό IHK και ειδικές έρευνες για θέματα σχετικά με την οικονομία.
Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερα δεδομένα ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με υπάρχουσες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Βιομηχανία
Το Koblenz είναι ένα οικονομικό κέντρο στη βόρεια Ρηνανία-Παλατινάτο και μια τοποθεσία παραγωγής για παγκόσμιες εταιρείες. Μια φιλική προς το περιβάλλον βιομηχανία και ένα ευρύ φάσμα προμηθευτών και εταιρειών παροχής υπηρεσιών αποτελούν ιδανική συμβίωση για την τοποθεσία. Η πόλη ζει και εργάζεται με μια χαρακτηριστική δομή μεσαίου μεγέθους σε σχέση με ένα ποικίλο και εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό από την περιοχή.
Οι μεγαλύτεροι εργοδότες στην περιοχή IHK του Koblenz
Η οικονομία στην περιοχή IHK του Koblenz χαρακτηρίζεται κυρίως από μεσαίου μεγέθους εταιρείες, μερικές από τις οποίες συγκαταλέγονται στους ηγέτες της παγκόσμιας αγοράς στον κλάδο τους. Επιπλέον, παγκοσμίου φήμης εταιρείες έχουν την έδρα τους στην περιοχή IHK του Koblenz.

Είναι όλοι σημαντικοί εργοδότες και οι παραγγελίες τους εξασφαλίζουν περαιτέρω θέσεις εργασίας με τους προμηθευτές και τους παρόχους υπηρεσιών τους στην περιοχή.
Έρευνα τοποθεσίας 2021
Ποιοι παράγοντες τοποθεσίας είναι σημαντικοί για τις εταιρείες Ρηνανίας-Παλατινάτου; Και πόσο ικανοποιημένη είναι η οικονομία με τις συνθήκες τοποθεσίας στη Ρηνανία-Παλατινάτο; Τα τέσσερα βιομηχανικά και εμπορικά επιμελητήρια Ρηνανίας-Παλατινάτου (IHK) ρώτησαν τις εταιρείες μέλη τους σχετικά με αυτό ενόψει των εκλογών του 2021. Τα αποτελέσματα της έρευνας IHK-
--------------------------------------------------
2022 > Για την παρουσίαση της επαναληπτικής επίσκεψής μου στο Koblenz- Κωνσταντίνος Σ. Ναλμπάντης. kn-megalexandros.gr -

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο