Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

ΚΥΡΓΙΑ -έδρα του Δήμου Δοξάτου -Επερώτηση στον περιφερειάρχη Ανατ. Μακεδονίας και ΘράκηςNalbantis Konstantinos 23.05.2009

www.kn-megalexandros.gr
info@kn-megalexandros.gr

Προς τον

k. Αξιότιμο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Κομοτηνή


-Επερώτηση στον περιφερειάρχη εξαιτίας αναπάντητων αιτήσεών μας για την τοπική Δημοκρατία και ένεκα της υποψίας της έλλειψης πολιτικής αρετής, ισοτιμίας και ισονομίας και αφού είναι πρωτοφανές, τα Κύργια να είναι έδρα Δήμου και σχεδόν δώδεκα χρόνια να μην έχουν μεταφερθεί οι υπηφεσίες στην συνταγματική νομιμότητας της έδρας του Δήμου.


Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη,

Την 08.10.2007 κατέθεσα στο Διευρυμένο Δήμο

Δοξάτου με έδρα τα Κύργια, Αίτηση πρωτ. 14242, 08.10.2007 ,

Στο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

για πρόσβαση στο Πευκοδάσος Κυργίων από το Υψηλόν, μιας μικρής ασφαλτόστρωσης δρόμου που καθυστερεί για δεκαετίες και παρόλες τις πολλαπλές Αιτήσεις μας.

την αναγκαία εμβάθυνση μίας ή τριών χωμάτινων υδατοδεξαμενών στο Υψηλόν Κυργίων, Καβάκια για την περισυλλογή ύδατος βροχοπτώσεων.

Συζήτηση, απόφαση και προώθηση φράγματος στο Πευκοδάσος Κυργίων, πλευρά Βαθυχωρίου–Υψηλού, για την περισυλλογή του ρέοντος ύδατος.


Παρακαλείστε ευγενώς, όπως με απαντήσετε, τι κάνουμε στην προκειμένη περίπτωση όταν οι τοπικοί άρχοντες αρνούνται προτάσεις των πολιτών, αναπάντητες για μήνες και χρόνια,
πρέπει να απευθυνθούμε κατευθείαν στο Διοικητικό Δικαστήριο ή στο Υπουργείο Εσωτερικών ή Περιβάλλοντος;

Η αιτία για ετούτη την επερώτηση είναι η Υποχρέωση για τις

προκλητικά αναπάντητες πολλαπλές αναφορές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στηριζόμενος στη βάση του νέου κώδικα των Δήμων και Κοινοτήτων ( ν.3463/ 2006 και στο πλαίσιο της ανάπτυξης της τοπικής δημοκρατίας για τη συμμετοχή των κατοίκων στη διοίκηση των τοπικών υποθέσεων.

Αν είστε αρμόδιος, παρακαλώ απαντήστε μου εντός των 15 επόμενων ημερών και αν παρέλθει η ημερομηνία υποθέτω πρέπει να απευθυνθώ στο Υπουργείο Εσωτερικών

και στο Διοικητικό Δικαστήριο.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Σ. Ναλμπάντης


info@kn-megalexandros.gr ,
konstantin.nalbantis@t-online.de,

www.kn-megalexandros.gr


Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο