Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ - Το νέο εξαγωγικό προϊόν της Ελλάδος στην ΕΕ ;

Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 01, 2014 1:29 am
Άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα:
Cyprusvoice.forumup.gr

Θέμα δημοσίευσης: ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ - Το Νέο εξαγωγικό προϊον της Ελλαδος στην ΕΕ;

Κωνσταντίνου Σ. Ναλμπάντη
Konstantin S. Nalbantiς, Κολωνία

Θέμα: ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ - Το Νέο εξαγωγικό Προϊόν της Ελλάδος στην ΕΕ;

Παρατήρηση:
Θα δημοσιευτεί προσεχώς ένα αναλυτικότερο μακροσκελές άρθρο:

Τι θα πε, ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ διαφθορά που αναφέρουν τα ευρωπαϊκά και ελληνικά ΜΜΕ για τους Έλληνες Ευρωβουλευτές μας;

- Τι κρίμα για την Πατρίδα μας για τη συνεχή προώθηση του νεποτισμού, της διαφθοράς και της Οικογενειοκρατίας και εξαγωγής του καταστροφικού προϊόντος στην ΕΕ !

Σε όλα τα κράτη κάνουν μεταρρυθμίσεις, ακόμα και στην Αμερική με τον Κέννεντυ που διόρισε υπουργό Δικαιοσύνης τον αδελφό του, όμως ψηφίστηκαν μετέπειτα Νόμοι που απαγορεύουν την απασχόληση λόγω ευνοιοκρατίας συγγενών ή και προσωπικών φίλων σε καίριες θέσεις και τομείς της πολιτικής ζωής.

Αυτές οι θέσεις συνδέονται με την ευνοιοκρατία, και μπορεί να θεωρηθεί διαφθορά, και με την δωροδοκία και του παίρνω και δίνω και με την τοποθέτηση ημετέρων ανειδίκευτων και ακατάλληλων προσώπων ως εκφραστές υποστήριξης του κόμματος και της κυβέρνησης, ή της Τ.Α. συμβάντα που συνήθως εφαρμόζονται υπερβολικά σε αυταρχικά καθεστώτα.

Η οικογενειοκρατία και η διαφθορά μας όμως μας θέτει αρνητικά μπροστά σε μια συνεχή εξέλιξη πολιτικής προβοκάτσιας; όπου στο τομέα της πολιτικής, ο νεποτισμός υποσκάπτει τη Δημοκρατία και good governance διαμέσου της περιφρόνησης - παραβίασης τυπικών διαδικασιών και μειώνει την υποχρέωση λογοδοσίας και ασφαλώς παραμορφώνει την αντιπροσώπευση στην πολιτική και αυξάνει τη διαφθορά σε όλους τους τομείς της κοινωνικής μας ζωής και με όλα αυτά εμποδίζεται η παραγωγικότερη προσφορά αποδοτικότητας των υπηρεσιών.

Εμείς τον βασιλιά Όθωνα των διώξαμε, και παρόλα που έφερε ένα μεγάλο προσωπικό για μεταρρυθμίσεις, εξαιτίας του ότι έφερε προσωπικούς του φίλους και ημετέρους στην Ελλάδα, τώρα στη Βαυαρία βέβαια υπάρχει Νόμος από το 2000 που απαγορεύεται σε πολιτικούς να απασχολούν συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού και σε προσωπικούς και κομματικούς φίλους.
Και εκείνοι οι πολιτικοί που απασχολούσαν προ του Νόμου συγγενικά πρόσωπα, κατ΄ αρχάς τα απέλυσαν και είχαν νομικές και πολιτικές συνέπειες.

Και ενώ όλα τα κράτη καταργούν τον ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ, εμείς επιμένουμε στην οικογενειοκρατία που κατάστρεψε τη χώρα μας και προκαλεί τη συνεχή διαφθορά !

Αν θέλουμε εμείς, και εμάς να μας παίρνουν όλοι οι Ευρωπαίοι σοβαρά, ισότιμα, ισόνομα και με αξιοπρέπεια και αυτά που συνεχώς λέμε, αλλά συνήθως άλλα λέμε και άλλα πράττουμε, τότε πρέπει επειγόντως όπως στη Βαυαρία να παραιτηθούν όλοι υπάλληλοι του νεποτισμού των Ευρωβουλευτών μας,εδώ και τώρα να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να σταλεί άλλο προσωπικό για να μην βρισκόμαστε συνεχώς στο στόχαστρο στα ευρωπαϊκά και ελληνικά ΜΜΕ και να πηγαίνουμε όλο και ξανά πίσω στον Μεσαίωνα με τον πάπα και στην τραγική εποχή του 1438, προ της άλωσης της Πόλης, που πρέπει να μελετήσουμε για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα.

Προσεχώς ακολουθεί αναλυτικότερο άρθρο

Κωνσταντίνος Σ. Ναλμπάντης, Κολωνία
Ευπρόσδεκτος σε κάθε Αντίλογο

k-nalbantis@hotmail.de, όρα και
Πηγή: www.kn-megalexandros.gr. και επίσης:
www.panoramio.com/user/7620537 klik all photos

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο