Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΕΣ και εσφαλμένες συμβουλές σε όλους τους τομείς έχουν συνέπειες!

ΜΙΑ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !
Aρθρα: www.kn-megalexandros.gr

Προλεγόμενα της 3. Αναδημοσίευσης

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ σε όλους τους τομείς και αλληλέγγυες Συμβουλές πολιτών για τους πολίτες και ασθενείς, είναι απαραίτητα σύμβολα, που τοιουτοτρόπως καταπολεμούνται διαφθορά και δωροδοκία.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα τσαπατσουλιάς. Ούτε οι τεχνίτες, βιοτέχνες, χειροτέχνες και ούτε και οι δικηγόροι με εσφαλμένη συμβουλή, χαμένη δικαστική απόφαση και υψηλή δικηγορική αμοιβή.
Αν αισθάνεται κάποιος ως θύμα δικηγορικής εσφαλμένης συμβουλής , έχει ο πελάτης το δικαίωμα αξίωσης αποζημίωσης.
Όλοι γνωρίζουν, ότι οι παραβιάσεις δικηγορικών υποχρεώσεων ευθύνης δεν είναι μοναδικό γεγονός.
Από τους159 000 επιτρεπόμενους στα δικαστήρια δικηγόρους της Γερμανίας (2012) ήτανε σχεδόν 32 000 άδικες δικαστικές αποφάσεις, υποθέσεις ευθύνης δικηγόρων για κάθε χρόνο.
Οι σκοτεινοί αριθμοί θα πρέπει να βρίσκονται πολύ υψηλότερα. http://www.anwaltshaftung24.com/?gclid=CL3Amdm49sMCFe7MtAodJiMArg

Δικηγόροι , φορολογικοί σύμβουλοι, οικονομικοί ελεγκτές είναι έναντι λανθασμένης συμβουλής ασφαλισμένοι.

Στην ΟΔΓ μια άδικη εξυπηρέτηση έχει συνέπειες – Το ίδιο όμως και μια άδικη δικαστική από απόφαση έχει συνέπειες για το Συνήγορο.

Ας θυμηθούμε τότε, που μια ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΑΞΙΩΝΕ ΑΠΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1,2 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ

Κωνσταντίνου Σ. Ναλμπάντη, Konstantin S. Nalbantis, Koeln

Πρώτη Δημοσίευση: www.kn-megalexandros.gr, Τρίτη βελτιωμένη δημοσίευση Φεβρουάριος 2015 info@kn-megalexandros.gr .


Προλεγόμενα - Ανάπλαση άρθρου μου που είχε δημοσιευτεί στο παρελθόν και είναι για την Πατρίδα μας επίκαιρο, όσο ποτέ άλλοτε !

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ σε όλους τους τομείς και αλληλέγγυες Συμβουλές πολιτών για τους πολίτες και ασθενείς, που έτσι καταπολεμούνται διαφθορά και δωροδοκία.

Στην ΟΔΓ γίνονται αξιολογήσεις σε όλους τους τομείς και το προσωπικό και οι υπηρεσίες βαθμολογούνται όπως ξέραμε με την σχολική βαθμολόγηση.
Δήμαρχοι, μπορούν να καθαιρεθούν για δύστροπη συμπεριφορά και παραλείψεις με ψηφοφορία με σύμπραξη του λαού, γιατροί, από αρνητικές αξιολογήσεις χάνουν την πελατεία τους και Νοσοκομεία τους ασθενείς, και εστιατόρια τους πελάτες, αφού αξιολογηθούν αρνητικά από τους πολίτες και πελάτες στο ιντερνέτ και κάθε αρνητική αξιολόγηση έχει ασφαλώς συνέπειες για ασθενείς και την σχετική πελατεία.
Ασφαλώς διαβάζουμε και αξιόλογες και βραβευμένες αξιολογήσεις.

Αρκεί να αναζητήσουμε ένα γιατρό μιας εξειδικευμένης ειδικότητας, ή όλους τους ορθοπεδικούς γιατρούς της ειδικότητα αυτής, βλέπε παραδείγματα αξιολογήσεων ορθοπεδικών από την Κολωνία -
ORTHOPÄDE BEWERTUNG IN KÖLN - Google-Suche, ή Webertungen von Orthopäden in Köln, και εκεί θα βρούμε μια μεγάλη λίστα γιατρών για τις σπουδές τους, τις επιμέρους ειδικότητές τους και ασφαλώς τις αξιολογήσεις θετικές και αρνητικές του ιατρού, του ιατρείου και του προσωπικού λεπτομερέστατα, σχετικά τα προτερήματα και μειονεκτήματα και ασφαλώς την τελική αξιολόγηση και βαθμολόγηση των ασθενών.

Το ευρωπαϊκό Δίκαιο που έχει παραλειφτεί από την ΟΔΓ επιτρέπει και πρέπει κάθε ιστοσελίδα να έχει και μια στείλει ανώνυμων επιστολών.

Στο τέλος βαθμολογεί ο ασθενής, ο πελάτης από τα παραπάνω παραδείγματα, προτείνει και δίνοντας τη συμβουλή του γραπτώς στους ασθενείς, τι να προσέξουν στην κριτική αξιολόγησή τους γύρω από τον αναφερόμενο γιατρό και το ιατρείο του, το προσωπικό και τη δημοκρατική και κοινωνική συμπεριφορά του γιατρού και του προσωπικού, όπως π. χ. αίθουσα αναμονής για πρώτη και δεύτερη τάξη, σειρά προτεραιότητας και χρόνος αναμονής και ασφαλώς τι τελευταία συμβουλή δίνουν, αν, και τι μπορεί να εμπιστευτεί κάποιος σε αυτόν το γιατρό;
Ή, ότι συμβουλεύει μην πλησιάζετε αυτόν το γιατρό και το ιατρείο για τα περιγραφόμενα περιστατικά.
Σε περίπτωση δωροδοκίας, που συνήθως δεν πληρώνει ποτέ κάποιος της μετρητοίς, παρά με τραπεζικό έμβασμα, τότε ασφαλώς του αφαιρείται η επαγγελματική άδεια ή αρχικά διαμαρτύρεται κάποιος στον όργανο των γιατρών.
Το ίδιο μπορούμε να πληροφορηθούμε στο ιντερνετ από ένα Νοσοκομείο και τους εκεί εργαζόμενους γιατρούς την εξειδίκευσή τους, την συμπεριφορά τους, την ευγένειά τους, ασφαλώς τη φήμη τους και τον τρόπο συνδιαλλαγής και της θετικής ή αρνητικής επεξήγησης, δίνοντας θετικές ή αρνητικές συμβουλές και τόσα άλλα που διαβάζουμε στις αξιολογήσεις, βαθμολογήσεις και συμβουλές των ασθενών, που κυμαίνονται οι αξιολογήσεις σε κάθε γιατρό από 5 ως 100 βαθμολογήσεις.

Το ίδιο συμβαίνει και σε μια επίσκεψη ενός εστιατορίου, μπορούμε εκ των προτέρων να αναζητήσουμε στο ιντερνετ τις αξιολογήσεις των πελατών, αν τα φαγητά είναι φρέσκα, ζεστά και νόστιμα, αν είναι δίκαιες οι τιμές με τις επιδόσεις, αν το προσωπικό είναι ευγενές ή όχι, αν λαβαίνει χώρα ταχεία εξυπηρέτηση και αν είναι καθαρά τα 00, αν το κατάστημα είναι καλά διαρρυθμισμένο με ωραία αναπαυτικά χρώματα και αποδεκτή επίπλωση και τόσα άλλα που μπορούμε να βρούμε στην αξιολόγηση και συμβουλή των πελατών.

Όταν μπροστά από δυο χρόνια έκανα διακοπές σε ένα ελληνικό πολυτελέστατο ξενοδοχείο πολλών αστέρων, διαπίστωσα όταν έφτασα εκεί, πως πολλά πράγματα δεν λειτουργούσαν καλά και όπως ακριβώς είχαν περιγραφεί για το ξενοδοχείο, έτσι που έβλεπα ότι πάρα πολλοί Έλληνες και ξένοι επισκέπτες διαμαρτυρόμενοι ζητούσαν αποζημίωση για τις συγκεκριμένες ελλείψεις και βάση της λίστας του Πρωτοδικείου της Φρανκφούρτης.

Έτσι από περιέργεια έριξα μια ματιά στις αξιολογήσεις των επισκεπτών και εκτός των άλλων διάβασα και την περιγραφή ενός Αθηναίου γύρω από τη ξενοδοχειακή εξυπηρέτηση, που έγραφε "τρέπομαι που είμαι Έλληνας" και τόσα άλλα αρνητικά.
Ας σκεφτούμε μόνο, ότι αν για ελλείψεις, παραλείψεις και παραποιημένη περιγραφή, αρνηθούμε την καταβολή αποζημίωσης και αν απευθυνθούν οι επισκέπτες στο δικαστήριο, τότε έρχονται στη διαφάνεια οι υπερβολικές συνέπειες και οι επιβαρύνσεις, που μπορούμε να έχουμε., από μια αρχική έλλειψη ή παράλειψη.

Το ότι δημιουργούνται και πολλά προβλήματα με δικηγόρους, είναι γνωστά, και μάλιστα απανταχού της γης, τότε και τότε μόνο όμως ένας δικηγόρος στην ΟΔΓ μπορεί να απασχοληθεί ή να ανοίξει ένα δικηγορικό Γραφείο, και είναι ασφαλώς προϋπόθεση, αν προηγουμένως έχει κλείσει σε μια ασφαλιστική εταιρεία ένα συμβόλαιο "Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης".

ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ευθύνεται ένας δικηγόρος αν χαθεί μια δικαστική απόφαση;

Στην προκειμένη περίπτωση θα ήθελα να περιγράψω έναν συχνά υποτιμημένο τομέα και ασφαλώς και στη δική μας Πατρίδα και αφορά το δίκαιο γύρω από την ευθύνη του δικηγόρου σε παραλείψεις που αποβαίνουν σε βάρος του πελάτη.
Στη Γερμανία κάθε χρόνο υπολογίζονται 27.500 περιπτώσεις, ("ασφαλώς για το 2013 υπάρχουν νεότερα στοιχεία"), από παραλείψεις των δικηγόρων.

Όχι πάντα, αν χαθεί μια δίκη, είναι αιτία γι΄ αυτό το Δικαστήριο ή οι λανθασμένες καταθέσεις των μαρτύρων, που αναζητούμε να αιτιολογήσουμε. Εξαιτίας της πολυπλοκότητας ορισμένων δικών χάνει επίσης μια φορά ο δικηγόρος τη γενική εικόνα του δικού του πελάτη.

Ένα μικρό λάθος στο διαδικαστικό δίκαιο μπορεί να αποφασίσει μόνο γύρω από τη Νίκη και Ήττα μιας δικαστικής υπόθεσης.

Στη Γερμανία, όπως αναφέραμε, όλοι οι δικηγόροι πρέπει να είναι ασφαλισμένοι έναντι αστικής ευθύνης, δηλαδή στη λεγόμενη «ασφάλιση αστικής ευθύνης».
Ο δικηγόρος έχει την εκτενή υποχρέωση ενημέρωσης του πελάτη.

Μην ξεχνάμε ότι τη δεκαετία του 70-80, τότε όταν παλιννοστούσαν οι Έλληνες μετανάστες από τη Γερμανία,
Ύποπτοι συμβουλάτορες παρότρυναν τους άντρες να εξαργυρώσουν τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα των γυναικών τους, μόνο και μόνο για να εκπληρώσουν την πατροπαράδοτη επιθυμία του Έλληνα για ένα σπιτάκι και όχι μόνο αυτό, αλλά τότε κατά χιλιάδες στις ακριτικές περιοχές έπεφταν θύματα ψεύτικων και κακών συμβούλων, περιπλεγμένοι άμεσα ή έμμεσα εκτός των άλλων και κοινοταρχών για παράνομο έμμεσο ή άμεσο εμπλουτισμό και με γνώση των Τ.Α. ώστε με την "απατηλή" ανύψωση 5-10 ετών γεννήσεών τους και καταχώρηση στα Ειρηνοδικεία, να πάρουν πρόωρη σύνταξη από την ΟΔΓ.

Αργότερα ανακαλύφτηκε ένας συστηματικός μηχανισμός απάτης και ο εξευτελισμός της Πατρίδας μας, που όπου δεν υπάρχει κατήγορος δεν υπάρχει και δικαστής.
Επίσης αν ένας δικηγόρος είναι περιπλεγμένος σε "μαφιόζικες" , παράνομες διαδικασίες του αφαιρείται το δικαίωμα εργασίας, ένα φαινόμενο που λαβαίνει συχνά χώρα στη Γερμανία και χάνουν το δικαίωμα της δικηγορίας.

Αν παραβεί ο δικηγόρος στην ΟΔΓ την αναφερόμενη ενημέρωση ή μια άλλη υποχρέωση από την σχέση εντολής με δικό του φταίξιμο, πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για τις ζημίες που προκύπτουν από αυτήν τη διαδικασία ( § 280 Παράγραφος 1, BGB, Αστικός Κώδικας)

Μερικές νομικές διαμάχες χάνονται εξαιτίας των δικηγόρων. Τότε αυτόματα τίθεται το ερώτημα για την ευθύνη του δικηγόρου. Επειδή όμως δεν υπάρχουν υποχρεωτικές καταχωρήσεις υποθέσεων ευθυνών δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία.

Η Peggy Fiebig, αναφέρει, ότι από τα επίκαιρα στοιχεία των καταχωρημένων δικηγόρων της Γερμανίας, συνολικά 138.000, από αυτούς αντιπροσωπεύουν το χρόνο 27.500 περιπτώσεις, όπου οι ελλειμματικές επιδόσεις των δικηγόρων οδηγούν σε μία διαμάχη με το δικό τους πελάτη.

Ενώ συμπεριλαμβάνονται εκτός των άλλων εσφαλμένες υποσχέσεις του δικηγόρου, ακόμα επίσης και συγκάλυψη, κουκούλωμα λαθών των δικηγόρων, οι συχνότερες όμως που αναγνωρίζονται είναι παραλείψεις, παραμελήσεις προθεσμιών, όπου αιτία είναι συνήθως το λάθος του προσωπικού, που πρέπει να υπολογιστεί σε βάρος του δικηγόρου.

Μόνο και μόνο το γεγονός της παράλειψης μιας προθεσμίας, μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια μιας δίκης.
Κατά 40% των υποθέσεων ευθύνης αποδίδονται στις χαμένες ημερομηνίες, τεκμηριώνονται σε μια στατιστική της Ασφαλιστικής εταιρείας Allianz Versicherung, στην οποία είναι ασφαλισμένοι περίπου οι μισοί των Γερμανών δικηγόρων.

Παράλληλα με την χαμένη τεθείσα προθεσμία έρχονται επίσης στην επιφάνεια και άλλες συμπεριφορές, που μπορούν να οδηγήσουν στην ευθύνη τον αντιπρόσωπο του δικαίου- όπως π. χ. μια δισταχτική, αναποφάσιστη αγωγή ή αποδοχή ενός δικαστικού συμβιβασμού, αν και ενδείκνυται συνέχιση της δίκης. Στην προκειμένη περίπτωση ή ο ίδιος δικηγόρος παραχωρεί το λάθος του, όπου στην παράλειψη της προθεσμίας συνήθως είναι αναπόφευκτη ή όφειλε να αφήσει να εξετάσει κάποιος την υποψία ενός λάθους από έναν άλλο εξειδικευμένο δικηγόρο....,

Αν ανατεθεί σ΄ έναν δικηγόρο η διαδικασία της δίκης στην αστική δίκη των κομμάτων της δίκης που αντιπροσωπεύει, τότε το δικό του φταίξιμο των κομμάτων της δίκης υπολογίζεται σε αυτόν (§ 85 Absatz 2 der Zivilprozessordnung -ZPO- Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας).

Σε αυτήν την περίπτωση ευθύνεται ο δικηγόρος απέναντι στους πελάτες του για την χαμένη αντιδικία, αν η νομική δίωξη ή η νομική υποστήριξη και στη διαφύλαξη της προθεσμίας είχε ακολουθήσει η ενημέρωση.

Χωρίς να έχει κλείσει μια επαγγελματική ασφάλιση αστικής ευθύνης δεν επιτρέπεται και δεν μπορεί ένας δικηγόρος να εξασκήσει το επάγγελμά του. Διαμέσου αυτής είναι ο πελάτης σε υπόθεση αποζημίωσης έναντι μιας δυνατής χρεοκοπίας του δικηγόρου κατά εκτενή τρόπο προφυλαγμένος.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα για το σκοπό της ρύθμισης επίσης να απευθυνθεί άμεσα στην ασφάλιση αστικής ευθύνης του δικηγόρου.
Αν αρνηθεί αυτή όμως την εκπλήρωση ολότελα ή ένα μέρος της απόδοσης, μπορεί η αξίωση να απαιτηθεί με τον τρόπο της αγωγής μόνο εναντίον του δικηγόρου.

ΠΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙ ΜΙΑ 70ετή ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΗΣ 1,2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Το έγκυρο εβδομαδιαίο περιοδικό του Αμβούργου, DER SPIEGEL, das deutsche Nachrichten-Magazin, Nr. 3/12.01.2009, σελίς 140 περιέγραφε την επιχειρηματολογία μιας τότε 70ας μηνύτριας που με τη βοήθεια εμπειρογνώμονα αξίωνε δικαστικά από τον χριστιανοδημοκράτη Ομοσπονδιακό Υπουργό αμύνης 1,2 εκατομμύρια Ευρώ αποζημίωση, διότι ως δικηγόρος κατά την δικαστική διαδικασία έκανε πολλά λάθη στην στρατηγική της δικαστικής διαδικασίας και τον τρόπο διεξαγωγής της δίκης..

Ο Franz Josef Jung, 59 ετών, Ομοσπονδιακός Υπουργός Αμύνης, απειλείται με θυμούς στο μέτωπο της ιδιαίτερης Πατρίδας του. Μια πελάτισσα, που το 2001 την είχε αντιπροσωπεύσει στο πολιτικό του επάγγελμα ως δικηγόρος, τον μηνύει εξαιτίας „anwaltliche Falschberatung“, δικηγορική λανθασμένη συμβουλή για απαίτηση αποζημίωσης 1,2 εκατομμυρίων Ευρώ.

Η μηνύτρια, τότε 70 ετών, είχε αναθέσει στον χριστιανοδημοκράτη πολιτικό να της επιτύχει την διεκπεραίωση και εκτέλεση και επιστροφή στον πωλητή της αγοράς μιας μονοκατοικίας.

Η μηνύτρια είχε αγοράσει είχε αγοράσει με 1,7 εκατομμύρια μάρκα μια μονοκατοικία πλησιέστερα στην πόλη Wiesbaden, όπου αλλά μετέπειτα παρουσιάστηκαν ελλείψεις, ατέλειες , που είχαν αποκρυφτεί, αποσιωπηθεί κατά τη διάρκεια της αγοράς.

Ο δικηγόρος της μήνυσε γι΄ αυτό, ένεκα δόλιας πλάνης „arglistige Taeuschung“ και πράξη αντίθετη με τα χρηστά ήθη υπερβολικά ακριβή.
Η αγωγή αποτυχαίνει τελικά τον Απρίλιο στον τελευταίο βαθμό δικαιοδοσίας στο Ανώτατο Δικαστήριο πολιτικής και ποινικής δικαιοδοσίας της Φρανκφούρτης.

Μετά από αυτήν την απόφαση, ανέθεσε η ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας στον εμπειρογνώμονα της Χαϊδεμβέργης, και Roland Spiragath, για υποθέσεις δικηγορικής ευθύνης, που ανεγνώρισε πολλά λάθη του δικηγόρου Junk και τότε Ομοσπονδιακού Υπουργού Αμύνης, κυρίως στην στρατηγική της δίκης και στη διαδικασία διεξαγωγής.

«Ο Junk εκτός των άλλων έχει χάσει μια προθεσμία, και παραμέλησε να απορρίψει έγκαιρα τον αποφασιστικό πραγματογνώμονα εξαιτίας κωλύματος μεροληψίας και έχασε στην δικαστική διαδικασία, διότι έπρεπε να επιμείνει να συμπεριληφθούν θετικά για την μηνύτρια δύο γνωμοδοτήσεις.

Την συζήτηση στο Πρωτοδικείο του Wiesbaden βλέπει ο Jung ψύχραιμα. « Έχω εκπληρώσει τη δικηγορική συμφωνία κανονικά και απορρίπτει τις κατηγορίες σύμφωνα με τον συνυπολογισμό εκείνης της χρονικής περιόδου και τις ευρισκόμενες πληροφορίες.

Και όπως καταλήγει το έγκυρο περιοδικό Ντε Σπήγκελ, ο εμπειρογνώμονας δικηγόρος της Χαϊδεμβέργης για την ευθύνη των δικηγόρων και ο κύριος υπουργός έχουν κατά τα φαινόμενα διαφορετική νομική γνώμη, όπου τώρα πρέπει να εκτιμηθεί από το δικαστήριο.

Όπως αναφέραμε στη Γερμανία, χωρίς να έχει κλείσει μια επαγγελματική ασφάλιση αστικής ευθύνης δεν επιτρέπεται και δεν μπορεί ένας δικηγόρος να εξασκήσει το επάγγελμά του.
Διαμέσου αυτής είναι ο πελάτης σε υπόθεση αποζημίωσης έναντι μιας δυνατής χρεοκοπίας του δικηγόρου κατά εκτενή τρόπο προφυλαγμένος.

Θα ήτανε ένα σωστό βήμα, αν αυτός ο νεωτερισμός μπορούσε να εισαχθεί και στην Πατρίδα μας και ασφαλώς να γνωστοποιηθεί και στους δικούς μας πολίτες.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα για το σκοπό της ρύθμισης αποζημίωσης να μειώσει τις προκαταλήψεις του σε βάρος της φήμης και της εργασίας των δικηγόρων και επίσης να απευθυνθεί άμεσα στην ασφάλιση αστικής ευθύνης του δικηγόρου για αποζημίωση σε περίπτωση άδικης αντιπροσώπευσης στην διαδικασία της δίκης και των πολλαπλών άλλων παραλείψεων των δικηγόρων, ( § 280 Παράγραφος 1, BGB, Αστικός Κώδικας), (§ 85 Absatz 2 der Zivilprozessordnung -ZPO- Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας).

Αν ο πελάτης για παραλείψεις του δικηγόρου απευθυνθεί στην ασφάλειά του, αρνηθεί αυτή όμως την εκπλήρωση αποζημίωσης ολότελα ή ένα μέρος της απόδοσης, μπορεί η αξίωση να απαιτηθεί με τον τρόπο της αγωγής μόνο εναντίον του δικηγόρου με έναν άλλον εξειδικευμένο δικηγόρο.

Konstantinos S. Nalbantis, Koeln
Κωνσταντίνος Σ. Ναλμπάντης, Κολωνία
info@kn-megalexandros.gr, www.kn-megalexandros.gr

ΠΗΓΗ: www.kn-megalexandros.gr, kai www.asxetos.gr, www.dramina.gr
www2.mcadvo.com/DE/de/115_alles-ueber –anwaelte_view_34_im-zweifel-fuer-…
www.wams.de/data/2006/04/23/877411.html
www.anwaltshaftung-aktuell.de/anwaltsfehler-erkennen/
www.ra-gerdfriedrich.de/4903.html
www.grin.com/e-book/22843/anwaltshaftung-und-anwaltliche-berufshaftpflichtv...
DER SPIEGEL, das Deutsche Nachrichten-Magazin, Nr. 3/12.01.2009
www.kn-megalexandros.gr, http://www.anwaltshaftung24.com/?gclid=CL3Amdm49sMCFe7MtAodJiMArg

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο