Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

293: ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ ...

Απόβαση των συμμαχικών Δυνάμεων στην Σικελία,
αλλά σε συνεργασία της Μαφίας με τα αμερικανικά στρατεύματα;

Στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου επέτυχε η εγκληματική οργάνωση ένα είδους επανόδου Comeback συνεργασίας, ειδικά με τη βοήθεια των αμερικανικών στρατευμάτων. Για να διευκολύνει την προετοιμασία της απόβασης των συμμαχικών δυνάμεων στη Σικελία, συνεργάστηκαν οι Αμερικανοί με την Σικελιανή εγκληματική οργάνωση Cosa Nostra.

Ο Λουτσιάνο οργάνωσε την εισβολή των συμμάχων στην Σικελία.
Μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο μπόρεσε η Μαφία να μεγαλώσει όλο και περισσότερο τη δύναμή της, ότι αφορά την μαφία `Nhrangerta, που προέρχεται από το ελληνικό άνδρας και αγαθός, έτσι λοιπόν μετά το 1950 επεκτάθηκε σε όλη την περιοχή της Καλαβρίας και μάλιστα λόγω της αδυναμίας της Πολιτείας και την εύνοια διεφθαρμένων πολιτικών. Τα τυπικά της επιχειρηματικά πεδία ανήκουν εκτός των άλλων στη διαφθορά στην ανάθεση δημόσιων εντολών, καθώς επίσης και στο εμπόριο ναρκωτικών και όπλων. Baedecker, S. 552,553..

Σήμερα ένα 10% του εργατικού δυναμικού απασχολείται σε μπίζινες των εγκληματικών οργανώσεων. Η μεγαλύτερη επιδίωξη της Μαφίας είναι η αρπαγή με κάθε τρόπο των αποθεμάτων υδάτων, όπου οι ιδιοκτήτες και παραγωγοί εσπεριδοειδών, βρίσκονται κάτω από την απειλή της σικελιανής Μαφίας, „Cosa Nostra»που τους λένε: ή πληρώνετε ή θα κοπεί το νερό και θα καταστραφούν τα εσπεριδοειδή προϊόντα, έτσι πληρώνουν. βλέπε: Philip Plickert,und Thomas Schröder: Sizilien 2016,s.70., και η Μαφία έχει το μονοπώλιο της μεταφοράς και διαμοίρασης γεωργικών προϊόντων (τομάτας, φράουλας) κυρίως εκτελεί δημόσιες εντολές, εμπόριο όπλων και ναρκωτικών, εκβιασμός χρημάτων προστασίας., και εμπόριο της ανθρώπινης σάρκας, και τοκογλυφικό επιτόκιο. Εκτός τούτου εισέρχονται σε πολιτιστικούς Συλλόγους για να κερδίσουν ψηφοφόρους και να συμμετέχουν ενεργά στις τοπικές Αυτοδιοικήσεις.

Επίλογος και στα δικά μας με Devide et Impera

1. Η Μαφία εμποδίζει να αποτελειώσουν την οδική αρτηρία της Καλαβρίας ως το Ρήγιο σαράντα χρόνια, γνωρίζουμε χωριά της Πατρίδας μας, όπου πέρασαν 90 χρόνια μετά την Μικρασιατική καταστροφή και δεν έχουν τα διαμερίσματα μεταξύ τους ακόμα κατ΄ ευθείαν οδική ασφαλτοστρωμένη αρτηρία, της συντόμευσης και αποσυμφόρησης αλλά ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους γεωργούς μας, για τα χωράφια τους, με τεράστια οικονομική ζημία της Πολιτείας.
2.Αν στόχος της μαφίας είναι η αρπαγή των υδάτινων αποθεμάτων με κάθε τρόπο, υπάρχουν σε εμάς χωριά στην πατρίδα μας, όπου με το σύστημα Devide et Impera,με οργανωμένη άνιση μεταχείριση, προωθούν, την παρακμή ενός χωριού, που θέτουν σε κίνδυνο τη Δημοκρατία μας.

Το ίδιο υποβιβάζουν τα χωριά μας με ένα χουντικό συμβόλαιο 99 ετών για την προμήθεια ύδατος, όπου κερδοσκοπούν, χωρίς τα φτωχά χωριά μας να μπορούν να επιζήσουν. Όχι μόνο Δήμος από άλλο Νομό προμηθεύεται το κοινωνικό προϊόν, το νερό, αλλά και τα διπλανά διαμερίσματα του Δήμου, βρίσκονται προ της αρπαγής των Πηγών και προσπαθούν την εκτόπιση του τόπου μας και του ονόματος, στις Πηγές μας και στην Πολιτιστική μας κληρονομιά.

Είθε και στο δικό μας Τόπο να αξιολογηθούν θετικά,ισότιμα, ισόνομα, αλληλέγγυα και δημοκρατικά οι παροτρύνσεις μας για τη διόρθωση των λαθών και όχι και σχεδόν το ίδιο, να πράττουμε όπως οι μαφίες, οι σταλινικοί χειρισμοί και οι δικτατορίες με επιβολή και συμβόλαια αποικιακής μορφής. Επίσης η Μαφία Cosa Nostra είναι μπλεγμένη στην παράνομη συλλογή απορριμμάτων. Baedecker,S.88.
Στα δικά μας χωριά η παράνομη ρύπανση ρεματιών από ακατέργαστα υλικά υπονόμων διαρκεί δεκαετίες με απρόβλεπτες συνέπειες, για τους ανθρώπους, για την υγεία για τα οικονομικά και το δημόσιο, ενώ είναι επείγουσα κατάσταση η «διόρθωση κακών κειμένων».
---------------------
Οι εγκληματικά οργανωμένες μαφίες της Ιταλίας είναι:
1.Sacra Corona Unita in Apulien. 2. Cosa Nostra, Sizilien. 3.Comorra, in Neapel, Ndrangheta aus Kalabrien.,προέρχεται από το ελληνικό άνδρας και αγαθός.όρα:facebook με φωτογραφίες
βλέπε και άρθρο Νο.282:καταπολέμηση της μαφίας-
www.kn-megalexandros.gr

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο