Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

310: KYRGIA-ΚΥΡΓΙΑ Ν. Δράμας: ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ;

https://www.facebook.com/profile.php?id=100012808098555

Κύργια-KYRGIA (Αρχαία Κρίφλα) και πρώην Δήμος Μεγάλου Αλεξάνδρου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ: « Δεν υπάρχει τίποτε που δεν γίνεται γι΄ αυτόν που θέλει να προσπαθήσει»
Αλέξανδρος ο Μέγας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ (πρόταση)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ;

Αυτή είναι μια ανοιχτή Βιβλιοθήκη Ντουλάπας βιβλίων για όλους τους εντόπιους , τους επισκέπτες, φιλέλληνες και φίλους μας. Η Βιβλιοθήκη Ντουλάπα θα τοποθετηθεί στην
Πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου Κυργίων. Χειμώνα και Καλοκαίρι έξω.

ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ;

Ψάξτε να βρείτε απλούστατα για τα βιβλία που ενδιαφέρεστε, που έχετε διάθεση και όρεξη να τα διαβάσετε. Μπορείτε να τα κρατήσετε και όταν τα διαβάσετε μπορείτε να τα επιστρέψετε. Μπορεί η βιβλιοθήκη να συμπεριλάβει ξενόγλωσσες εκδόσεις και από εκεί, όπου ζουν οι Κυργιώτες ομογενείς μας.

ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ;

Τοποθετείστε τα βιβλία που είναι ζωτικής σημασίας και δίνουν χαρά στον αναγνώστη και πρέπει να διαβαστούν κατά τη δική σας άποψη και από εσάς και από τους Φίλους σας.
Μπορείτε επίσης μέσα στα βιβλία να γράψετε μία αφιέρωση για την προσπάθεια των πολιτών για την Ανοιχτή Βιβλιοθήκη και επίσης μπορείτε να γράψετε ένα σύντομο σχόλιο για το βιβλίο, κλπ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !

Διαδώστε την Ανοιχτή Βιβλιοθήκη. Συζητείστε με τους Φίλους σας γύρω από το σχέδιο και το έργο μας. Γράψτε μας την άποψή σας. Είναι ένα σύστημα «ευρωπαϊκό», χωρίς ημερομηνίες δανεισμού και άλλους περιορισμούς στην καθημερινή μας ζωή.

ΑΝΑΔΟΧΟΙ ; ------- ΔΩΡΗΤΕΣ;

Θα αναμένουμε ------------αναμένουμε

Η ευγνωμοσύνη και τα ευχαριστώ μας, θα ανήκουν στους δωρητές. Με τη δική σας δωρεά διευκολύνετε την κατάλληλη δημιουργία και τοποθέτηση της βιβλιοθήκης ντουλάπας ως μοναδική πρωτοβουλία Κυργιωτών, που μπορεί να έχει απήχηση, πέραν την πόλης μας και των ενεργών πολιτών με τον συλλογικό προσανατολισμό μας, σε μια δημοκρατική, κοινωνική και δίκαια ανοιχτή πολιτιστική δημιουργία αλληλοσεβασμού, αλληλοκατανόησης και δημιουργικής δράσης. .
Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την περιφερειακή και τοπική μας ιδιαιτερότητα, με την αλληλέγγυα συμμετοχή των απανταχού Κυργιωτών, μιας ανοιχτής κοινωνίας και την προώθηση της μελλοντικής ικανότητας σχηματισμού και ψυχικού δεσμού και προσήλωση των πολιτών στον τόπο μας και μεταξύ μας, πάνω από εθνικότητα, θρησκεία, φύλο και περιορισμούς ηλικίας .

Υπεύθυνοι της ενεργής καμπάνιας
Ίδρυμα ενεργών πολιτών Κυργίων ----------------- Υποστηρικτές
Τραπεζικός Λογαριασμός:_________________________________________

Παρακαλούμε συγκατατεθείτε στην προσπάθεια και αλληλεγγύη μας με ένα Ναι.
info: kn-megalexandros.gr – Ίδρυμα ενεργών πολιτών: 66032 ΚYRGIA, GR
------------------------------------------------------
Ο Μ Α Δ Α Π Ρ Ω Τ Ο Β Ο Υ Λ Ι Α Σ
----------------------------------------
Υστερόγραφο: Μετά την πλατιά συγκατάθεση και αλληλέγγυα υποστήριξη με ένα ΝΑΙ, θα διευθετήσουμε τον τόπο της Βιβλιοθήκης , την Νομική πλευρά και την απόφαση Τραπεζικού Λογαριασμού και θα δημοσιεύσουμε τα αποτελέσματα.
Πηγή-Πρότυπο: www.eselsohr-koeln.de

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο