Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

362- ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΕ 1,5 ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

362-366 ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Κωνσταντίνου Σ. Ναλμπάντη, Κολωνία

Στην ΟΔΓ σε τιμητικές υπηρεσίες προσφέρουν πάνω από 60 000 επίτιμοι και άμισθοι πολίτες στα φαγητά αγάπης τις υπηρεσίες τους σε εντόπιους και ξένους και σε όλη την ΟΔΓ υπάρχουν 930 τραπέζια με 2100 θέσεις προσφοράς φαγητού αγάπης και 60 000 άμισθοι με αυτό το τιμητικό αξίωμα, οι επίτιμοι πολίτες προσφέρουν σε περίπου 1,5 εκατομμύρια άπορους φαγητό αγάπης.
Για ποιο λόγο βοηθούν;
Γιατί οι κρατικές επιδόσεις για πολλούς ανέργους, συνταξιούχους και φυγάδες δεν επαρκούν.
Η πολιτική των φυγάδων ήτανε μια καταστροφή. Όποιος επιτρέπει να έλθει κόσμος στη χώρα, θα πρέπει να μπορεί να φροντίζει επαρκώς γι΄αυτούς τους ανθρώπους, να τους ντύνει, να τους ταϊζει , να τους ανοίγει μελλοντικές προοπτικές, ή διαμέσου της ενσωμάτωσης στη Γερμανία ή διαμέσου γρήγορης επιστροφής στις πατρίδες τους.

Αλλά η κυβερνητική πολιτική απέτυχε και δεν μπόρεσε ούτε να φροντίζει, ούτε να μπορεί να τους ενσωματώσει, ούτε επίσης μπόρεσε να τους επιστρέψει στις πατρίδες τους.

Και όταν η πολιτική αποτυχαίνει, παλεύουν οι άνθρωποι στα τραπέζια γευμάτων, οι φτωχότεροι των φτωχών για ένα πιάτο σούπα. spiegel online.
Βοηθούν στα τραπέζια γευμάτων συνήθως όλους τους ανθρώπους που δεν μπορούν να ζήσουν από την σύνταξή τους και από von HARTZ IV.
Και πολλοί Γερμανοί συνταξιούχοι αναφέρουν, ότι μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο λαμβάναμε κάρτες για είδη διατροφής.
Και τώρα είμαστε συνταξιούχοι και στεκόμαστε πάλι εδώ, έτσι κλείνεται ο κύκλος.
Κατά προτίμηση όλοι έχουν μερίδιο, ακόμα και γυναίκες που ζουν μόνες και ανατρέφουν παιδιά, από 50 ετών, ανάπηροι, και οικογένειες με ανήλικα παιδιά, προτιμούνται στην πρώτη γραμμή.
Στη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία έρχονται περίπου 200 000 άνθρωποι κανονικά στο τραπέζι αγάπης, περίπου οι μισοί από αυτούς είναι συνταξιούχοι.
Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν και οι Έλληνες συνταξιούχοι της πρώτης γενιάς, που αν και ακόμα έχει κάποιος 1000 Ευρώ σύνταξη δεν μπορεί να ζήσει, με το ενοίκο, φως και συμληρωματικά έξοδα και συντηρείται με τα γεύματα αγάπης, φρούτα και λαχανικά, πατάτες και ψωμί.

Σκεφτείτε, αν στα παλιόσπιτα στα χωριά της Ελλάδας πληρώνει υπερτιμημένο ΕΝΦΙΑ και ίσως και φόρους της Τ.Α. Μια καταστροφική εξέλιξη και ανεξέλεγκτη απόγνωση.. Πηγή:Kölner Stadt-Anzeger, 12. April 2018, Spiegel online

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο