Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

380:ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ- Ιδρυμα πολιτών -Ανοιχτή Δανειστική βιλιοθήκη Ντουλάπας

380:ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: ΊΔΡΥΜΑ πολιτών-Ανοιχτή βιβλιοθήκη Ντουλάπας

Μια νέα Πολιτιστική πρωτοβουλία σε προοπτική εξέλιξης που μπορεί να εξελιχθεί περαιτέρω από εμάς για την Πατρίδα σε Νέα αλληλέγγυα αλληλεπίδραση, εξέλιξη και δράση
‎Konstantinos Nalbantis‎
an
Κύργια Δράμας-Απόδημοι (ελεύθερων απόψεων,χωρίς λογοκρισία)
Administrator · 1 Std ·Facebook -Konstantinos Nalbantis
tag
Themen hinzufügen

Mια νέα ανεξάρτητη Πολιτιστική Πρωτοβουλία σε εξέλιξη

Konstantinos Nalbantis
Πρώτη δημοσίευση: 19. April 2017- Δεύτερη δημοσίευση: 23.09.2018

Κύργια-KYRGIA (Αρχαία Κρίφλα) και πρώην Δήμος Μεγάλου Αλεξάνδρου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ: « Δεν υπάρχει τίποτε που δεν γίνεται γι΄ αυτόν που θέλει να προσπαθήσει" -- Αλέξανδρος ο Μέγας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ (πρόταση)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ;

Αυτή είναι μια ανοιχτή Βιβλιοθήκη Ντουλάπας βιβλίων για όλους τους εντόπιους , τους επισκέπτες, φιλέλληνες και φίλους μας. Η Βιβλιοθήκη Ντουλάπα θα τοποθετηθεί στην
Πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου Κυργίων Χειμώνα και Καλοκαίρι έξω και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ;

Ψάξτε να βρείτε απλούστατα για τα βιβλία που ενδιαφέρεστε, που έχετε διάθεση και όρεξη να τα διαβάσετε. Μπορείτε να τα κρατήσετε και όταν τα διαβάσετε μπορείτε να τα επιστρέψετε. Μπορεί η βιβλιοθήκη να συμπεριλάβει ξενόγλωσσες εκδόσεις και από εκεί, όπου ζουν οι Κυργιώτες ομογενείς μας.

ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ;

Τοποθετείστε τα βιβλία που είναι ζωτικής σημασίας ή και επίκαιρα και δίνουν χαρά στον αναγνώστη και πρέπει να διαβαστούν κατά τη δική σας άποψη και από εσάς και από τους Φίλους σας.
Μπορείτε επίσης μέσα στα βιβλία να γράψετε μία αφιέρωση για την προσπάθεια των πολιτών για την Ανοιχτή Βιβλιοθήκη και επίσης μπορείτε να γράψετε ένα σύντομο σχόλιο για το βιβλίο, κλπ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !

Διαδώστε την Ανοιχτή Βιβλιοθήκη. Συζητείστε με τους Φίλους σας γύρω από το σχέδιο και το έργο μας. Γράψτε μας την άποψή σας. Είναι ένα σύστημα «ευρωπαϊκό», χωρίς ημερομηνίες δανεισμού και άλλους περιορισμούς στην καθημερινή μας ζωή.Ελεύθερα μπορείτε να πάρετε βιβλία και ελεύθερα να τοποθετήσετε βιβλία στη βιβλιοθήκη-Ντουλάπα

ΑΝΑΔΟΧΟΙ ; ------- ΔΩΡΗΤΕΣ;

------- Θ Α Α Ν Α Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε -- -

Η ευγνωμοσύνη και τα ευχαριστώ μας, θα ανήκουν στους δωρητές. Με τη δική σας δωρεά διευκολύνετε την κατάλληλη δημιουργία και τοποθέτηση της βιβλιοθήκης ντουλάπας ως μοναδική πρωτοβουλία Κυργιωτών,που διαμένου εντός και εκτός Ελλάδας, που μπορεί να έχει απήχηση, πέραν την πόλης μας και των ενεργών πολιτών με τον συλλογικό προσανατολισμό μας, σε μια δημοκρατική, κοινωνική και δίκαια ανοιχτή πολιτιστική δημιουργία αλληλοσεβασμού, αλληλοκατανόησης, αλληλεπίδρασης και δημιουργικής δράσης.

Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την περιφερειακή και τοπική μας ιδιαιτερότητα, με την αλληλέγγυα συμμετοχή των απανταχού Κυργιωτών, μιας ανοιχτής κοινωνίας και την προώθηση της μελλοντικής ικανότητας σχηματισμού και ψυχικού δεσμού και προσήλωση των πολιτών στον τόπο μας και μεταξύ μας, πάνω από εθνικότητα, θρησκεία, φύλο και περιορισμούς ηλικίας .

Υπεύθυνοι της ενεργής καμπάνιας
Ίδρυμα ενεργών πολιτών Κυργίων ----------------- Υποστηρικτές: Ομάδα Πρωτοβουλίας
Τραπεζικός Λογαριασμός:_________________________________________

Παρακαλούμε συγκατατεθείτε στην προσπάθεια και αλληλεγγύη μας με ένα Ναι.
info: kn-megalexandros.gr – Ίδρυμα ενεργών πολιτών: 66032 ΚYRGIA, GR,.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Υστερόγραφο: Μετά την πλατιά συγκατάθεση και αλληλέγγυα υποστήριξη με ένα ΝΑΙ, θα διευθετήσουμε τον τόπο της Βιβλιοθήκης , την Νομική πλευρά και την απόφαση Τραπεζικού Λογαριασμού και θα δημοσιεύσουμε τα αποτελέσματα.
Πηγή-Πρότυπο: www.eselsohr-koeln.de. Η αγορά και τοποθέτηση μιας Ανοιχτής Βιβλιοθήκης Ντουλάπας κοστίζει η Μικρή Βιβλθοθήκη: 5.000 Ευρώ και η Μεγάλη Βιβλιοθήκη 9.500 Ευρώ. Αν έχετε ερωτήσεις μπορώ να τις συλλέξω και να σας απαντήσω: k-nalbantis@hotmail.de

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο