Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

384: ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ εποικοδομητικές προτάσεις βελτίωσης στις Τ.Α. όταν παραμένουν αναπάντητες ;...

384:ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ βελτίωσης στις τοπικές αυτοδιοικήσεις συζητάμε, όταν παραμένουν δεκεπάντε χρόνια ομαδικές Αιτήσεις πολιτών αναπάντητες ; !

- Γνωρίζουμε και εκνευριζόμαστε και συχνά και έντονα να αντιδρούμε, ΓΙΑΤΙ λειτουργούν σε άλλες συγκριτικές και πολλές χώρες απλά ερωτήματα, γεγονότα και διαδιακασίες έρευνας σύντομα, εξυπηρέτησης, άψογα και σε εμάς οι αρνητικοί , βραδυκίνητοι και αγέλαστοι να μας βάζουν να πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερού.
- Διαδικασίες και οργάνωση, οδηγία πλάνο, και διαδικασίες της Διοίκησης για ευθεία διευκόλυνση , η ευθυγράμμιση και απλοποίηση είναι σχεδόν ανύπαρκτη, και χρειάζεται διόρθωση των κακών κειμένων.
- ώρες ολόκληρες κοστίζουν για τη λύση ενός και μόνου μικρού προβλήματος, ακόμα δεν υπάρχει ορθολογισμός και στην οικονομία των υλικών από προβλεπόμενες εργασίες.
- Η προώθηση στη Διοίκησης μιας καλύτερης και ευγενικότερης συμπεριφοράς και εξυπηρέτησης απέναντι στους πολίτες είναι αναγκαιότερη, όσο ποτέ άλλοτε.
- Προβλέψεις ατυχημάτων και τακτοποίηση μιας αξιοπρεπούς, αληθούς και κατατοπιστικής αξιολόγης αντιμαχόμενων θέσεων, αντί της δολιότητας, και όρους διευκόλυνσης εργασίας είναι αναγκαία μεταρρύθμισης και από εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες.
Συχνά αντικρύζουμε τα ακολουθούμενα ερωτήματα, που πρέπει να συμπεριλάβουν προτάσεις των πολιτών Ν. 3852/2010 οι Τ.Α., που δυστυχώς οι προτάσεις περιφρονούνται, αξιολογούνται αρνητικά και παραμένουν αναπάντητες για μήνες και χρόνια.
- Τι πρέπει να λάβει χώρα στη χώρα μας και στις Τ.Α.;
- Γιατί αυτή η εργασία και εκείνη η εργασία πρέπει να αποτελειώσει κατ΄ αυτόν τον τρόπο;
- Που παρουσιάζοντα προβλήματα και γιατί;
- Πότε παρουσιάζονται προβλήματα και πως παρουσιάζονται αυτά τα προβλήματα;
- Πως μπορούν και με την κοινωνία των πολιτών να καλυτερεύσουν οι θετικότερες προοπτικές αλληλεγγύης και αλληλεπίδρασης για τον τόπο μας;
- Ποιές αλλαγές είναι συγκεκριμένα γνωστές και πρέπει να αλλάξουν.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ:
1. ΜΗ ενεργή συμμετοχή της κριτικής ανάλυσης στα κοινά θα πει με άλλα λόγια Απαγόρευση της ελεύθερης έκφρασης λόγου και καταστρεπτική Νοοτροπία να μην θέλουμε να επιδιώξουμε την νομιμότητα Παρά το συμφέρον.
2. " Η κακία είναι μια ανοησία για εκείνους που δεν έχουν καταλάβει ότι ΔΕΝ ζούμε για πάντα" Αριστοτέλης
3. " Τα δυνατά μυαλά συζητούν ιδέες, τα μέτρια γεγονότα και τα αδύνατα άλλους ανθρώπους" Σωκράτης
4. " Ένας πολιτικός χωρίζει τους ανθρώπους σε δυο τάξεις: Αυτό θα πει, ότι αυτός γνωρίζει μόνο μια τάξη: τους εχθρούς" Friedrich Nietzsche
5. " 3Η ανυπαρξία του διαλόγου οδηγεί στην εξάρτηση και υποτέλεια"

Ε Π Ι Λ Ο Γ Ο Σ
Και παρόλα, που: "Ουδείς προφήτης δεκτός εν τη ιδία Πατρίδα αυτού"
Ασφαλώς πρέπει να εξετάσουμε και τα συμπτώματα των ανθρώπων στην κοινωνία μας όλων των ηλικιών και επίσης στις τοπικές Αυτοδιοικήσεις με τους ορισμούς: Αυτισμός, Asberger Syndrom και αλεξιθυμία.
" Η εκρηκτική αύξηση στα ποσοστά γεννήσεων παιδιών με αυτησμό αναδιεκνύει τις τρομερές επιπτώσεις στο περιβάλλον και την υγεία του ανθρώπου που προκαλεί η αλόγιστη χρήση χημικών ουσιών στη γεωργία και την παραγωγή τροφίμων. Η σχέση μεταξύ περιβάλλοντος και υγείας είναι πιο στενή και πολύπλοκη απ΄ ότι μέχρι σήμερα πιστεύαμε "Στη χώρα μας υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 150.000 άτομα με αυτισμό. Ένας στους 166 Έλληνες τποφέρει από αυτισμό. ΄Οπως τονίζεται εδώ και δεκαετίες, οι επιπτώσεις στην υγεία από τη ρύπανση και τους υποβαθμιζόμενους φυσικούς πόρους δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται απομονωμένα.
Σ Υ Μ Π Τ Ω Μ Α Τ Α :
Αυτισμός- Ψυχική κατάσταση που χαρακτηρίζεται από περιορισμό του ατόμου στο δικό του κόσμο των ιδεών και από εκούσια διακοπή της επαφής με το περιβάλλον.
Asberger - Σύνδρομο - και Κοινωνική αλληλεπίδραση: Τα χαρακτηριστικά ως μια διάχυτη αναπτυσιακή διαταραχή, το σύνδρομο Άσπεργκερ διακρίνεται από ένα μοτίβο των συμπτωμάτων και όχι ένα μόνο σύμπτωμα. Χαρακτηρίζεται από ποιοτική εξεσθένιση της κοινωνικής αλληλεπίδρασης, από στερεότυπα και περιορισμένα πρότυπα συμπεριφοράς, δραστηριοτήτων και τα ενδιαφερόντων, και ΚΑΜΙΑ κλινικά σημαντική καθυστέρηση στη γνωστική ανάπτυξη ή γενική καθυστέρηση στη γλώσσα. Χαρακτηριστικά του συνδρόμου είναι η έντονη ενασχόληση με ένα στενό αντικείμενο, μονόπλευρη πολυλογία, περιορισμένη προσωδία, και φυσική αδεξιότητα, αλλά δεν απαιτούνται διάγνωση.
ΠΟΙΑ είναι η Κοιωνική αλληλεπίδρταση; - Η έλλειψη ενσυναίσθησης έχει σημαντική επίδραση σε μερικές πτυχές της κοινωνικής διαβίωσης των ατόμων με σύνδρομο Άσπεργκερ.
Τα άτομα αυτά παρουσιάζουν δυσκολίες σε βασικά στοιχεία της κοινωνικής αλληλεπίδρασης, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν την αποτυχία να αναπτύξουν φιλίες, να αναζητήσουν κοινές απολαύσεις ή να πραγματοποιήσουν επιτεύγματα με τους άλλους (για παράδειγμα δείχνοντάς τους αντικείμενα ενδιαφέροντος), την έλλειψη κοινωνικής ή συναισθηματικής αμοιβαιότητας με μηχανισμό δούναιο και λαβείν., και την διαταραχή της μη λεκτικής συμπεριφοράς σε τομείς όπως με τα μάτια, εκφράσεις του προσώπου, στάση του σώματος και χειρονομίες.

Αλεξιθυμία: Η προβολή των συναισθημάτων το "εσύ φταις" είναι πολύ εύκολο. Αν όλα τα προβλήματα που έχω είναι λάθος των άλλων, τότε αρχίζει και γίνεται παράνοια - αυτό θα πει παραλογισμός, ψυχοπάθεια που χαρακτηρίζει και από ιδέες μεγαλομανίας, υπέρμετρου εγωϊσμού, καταδιώξεων...

Πηγή: Wikipedia.org, Ελληνική Εταιρία προστασίας Αυτιστικών Ατόμων, ιντερνετ: Αλεξιθυμία, η διαταραγή που "σκοτώνει" τα συναισθήματα"
Κολωνία, 07.10.2018
προσεχές αναλυτικότερο άρθρο
www.kn-megalexandros.gr

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο