Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

421: BRÜHL-Μπρυλ: ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

BRÜHL - BRUEHL -Μπρύλ . Μια όμορφη και αξιαγάπητη πόλη που πέρασαν πολλοί Συνέλληνες και με 46.000 κατοίκους που βρίσκεται μεταξύ Κολωνίας και Βόννης, μόλις 17 χιλιόμετρα από την Κολωνία. Η πόλη του BRÜHL είναι από το 1999 αδελφοποιημένη με την Χαλκίδα
Εδώ ήτανε και ακόμα είναι η αγαπημένη πόλη των Ελλήνων, όπου έζησαν, και εργάστηκαν εδώ ως χιλιάδες Έλληνες.

Εδώ γεννήθηκαν τα παιδιά, μεγάλωσαν και πήγαν σχολείο, ακόμα και σήμερα συναντά κάποιος πολλούς Συνέλληνες με Ρεστωράν, Καφετέριες και μπυραρίες .

Ενώ οι παλαίμαχοι της ζωής εργάστηκαν, συνταξιοδοτήθηκαν ή έμειναν εδώ ή παλιννόστησαν στα χωριά τους, παραμένουν όμως τα παιδιά τους, οι φίλοι και συγγενείς στο BRÜHL, συναντιώνται με τις ιστορίες τους, με τις εμπειρίες τους και εξηγώντας με τα διηγήματά τους, τα πρώτα χρόνια της ξενητειάς με τις προκαταλήψεις και τα λίγα γερμανικά με την εργασία από το πρωί ως το βράδυ για να επιστρέψουν σε πέντε έξι χρόνια στην Πατρίδα περιγράφουν ως το βαθύ γήρας και νοσταλγούν τα περασμένα, συνδέοντας εμπειρίες με δύο χώρες και με δύο νυν ειρηνικούς λαούς με τους πολιτισμούς τους.
Είναι απίστευτο, πώς αυτή η μικρή πόλη έγινε τόσο αγαπητή στους Έλληνες και πως αυτός ο τόπος είναι ο πιο αγαπητός ταξιδιωτικός, ημερήσιος περίπατος για χιλιάδες ανθρώπων και πως αυτός ο τόπος ανέβηκε ως ταξιδιωτικός στόχος για επισκέπτες από όλον τον κόσμο.
Παράλληλα με το ωραίο πάρκο του ελεύθερου χρόνου PHANTASIALAND βρίσκονται κυρίως εδώ πολιτιστικά αριστουργήματα και πολυάριθμες πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά επίσης και οι πολλαπλές δυνατότητες στις πλησιέστερες αναπαυτικές ανακουφίσεις, που αναβιβάζει την πόλη του Brühl σε μαργαριτάρι της χώρας του Ρήνου.

Προς τούτο, παρατούμαι από δικές μου φωτογραφίες και προσθέτω στο τέλος τρια φιλμ της πόλης. Ένα φιλμ παρουσιάζει την πόλη από ψηλά, ένα δεύτερο από τα αριστουργήματα των παλατιών του Μπρύλ, Augustusburg και Falkenlust με τους θαυμάσιους κήπους και τις εγκαταστάσεις των πάρκων από ένα πλούσιο παρελθόν.
--------------------------------------
Παρατήρηση: Ευκαιρία της περιγραφής μου ήτανε η σημερινήγ 27.10.19 επίσκεψή μου στο Μπρυλ και ως ημέρα του HUBERTUSMARKT: www.kn-megalexandros.gr

Μια ματια στα Φιλμ για γέννηση νέων ερεθισμάτων και προοπτικών και για έναν δικό μας: Τόπο πλησιέστερης περιβαλλοντικής ανάπαυσης και ανακούφισης-
Ας συμβουλευτούμε και τους Συνέλληνες που πέρασαν από τα ξένα για σύμπτηξη σε ένα ιδανικό ελληνικό μοντέλο

>> https://youtu.be/TIxx1K3LfoQ Brühl Schloss
https://youtu.be/3mZy_KZxHuM Brühl 2
Brühl Stadt- https://www.bruehl.de/

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο