Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ, Άρθρο Νο. 451

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ Ως παράδειγμα πρωτοβουλιών ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Κωνσταντίνου Σ. Ναλμπάντη - Konstantin Nalbantis

Αξιότιμοι Συμπατριώτες

Παρόλα που κατάγομαι από ένα Κεφαλοχώρι του Νομού Δράμας και μένω στο εξωτερικό παρακολουθώ με ενδιαφέρον όλες τις αξιέπαινες και αξιόλογες κινήσεις των πολιτών, τόσο για τη διεκδίκηση ενός καλύτερου περιβάλλοντος και του απαραίτητου πράσινου πάρκου, που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή για να καταστεί το ομορφότερο και υγιαίστερο πάρκο, αναψυχής , ανάπαυσης και πολιτιστικής παρουσίασης πλησιέστερα της πόλης.
Δεν αρκούν όμως οι δικές μας ευχές για τις θαυμαστές,αξιέπαινες και αξιοπρόσεκτες κινήσεις σας και για τη δίκαιη διεκπεραίωση των οραματισμών σας.
Επιτρέψτε με να αρχίσω με τις δίκαιες απαιτήσεις και τη συνεχή και αδιάκοπη αξίωση και με την συλλογή υπογραφών, σχετικά με τις Γερμανικές αποζημιώσεις και προ καιρού είχα γράψει για τη δική σας συλλογή υπογραφών στην Ελλάδα που διαρκή για πολλά χρόνια και είναι μια θαυμάσια και συνεχή πρωτοβουλία και αξίωση των πολιτών για τις πολεμικές αποζημιώσεις και το σχετικό δάνειο.

Αυτά που δεν μπόρεσαν και δεν κατόρθωσαν οι κυβερνήσεις της Ελλάδας για πολλά χρόνια θα ήτανε μεγάλος έπαινος για εσάς, αν μπορέσετε να το κατορθώσετε και το εύχομαι και εγώ.
Αλλά η κυβέρνση της Γερμανίας λέει πάντα όχι, γιατί αν δώσει αποζημιώσεις στην Ελλάδα πρέπει λένε, να αποζημιώσει και σε άλλες χώρες.

Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΡΑΣΗ

Μήπως κάνετε λάθος στις διαδικασίες και αξιολογήσεις και με τις απαιτήσεις σας και χρειαζόμαστε περισσότερη συμβουλή, καθοδήγηση και πληροφόρηση;

Ενώ πάλι, πολλοί Γερμανοί πολίτες αναγνωρίζουν τις δίκαιες αξιώσεις, αλλά όχι η κυβέρνηση. Δεν νομίζετε και εσείς, ότι πρέπει να απευθυνθείτε τώρα συγκεκριμένα στο Γερμανικό Κοινοβούλιο, που βρίσκονται όλα τα κόμματα και όχι στην κυβέρνηση.
Ο τρόπος που κάποιος αξιώνει με υπογραφές να περάσει κάτι τι σύντομα και παραγωγικά και επιτυχή για το κοινό καλό, είναι άλλος υποπτεύομαι, από ότι ο δικός σας και σας είχα γράψει παλαιότερα για τη συλλογή στο ιντερνετ 3000 χιλιάδων υπογραφών με τακτή ημερομηνία για να καθαιρέσουν ή μεταθέσουν τον Καρδινάλιο WOELKI του πάπα της Ρώμης, που είναι καρδινάλιος της Κολωνίας.
Είμαι βέβαιος, ότι θα ξαναγράψω και για την υπόθεση προσεχώς. Ενδιάμεσα όμως αποχώρησαν από την καθολική και ευαγγελική εκκλησία μισό εκατομμύριο χριστιανοί , και με τη - διαμαρτυρία- να μην πληρώνουν φόρο εκκλησίας και γιατί η εκκλησία είναι αναχρονιστική και δεν συμβαδίζει με τον 21ο αιώνα.
Για τη δική μας εκκλησία με τις αρχές του μεσαίωνα δεν έχει βέβαια καμιά θέση στον 21ο αιώνα θα λέγανε οι Ευρωπαίοι συμπολίτες μας.

ΠΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;

Κατ΄ αρχάς οι υπογραφές στο ιντερντ και απαιτήσεις μας από την Ελλάδα πρέπει να απευθύνονται στο Γερμανικό Κοινοβούλιο του Βερολίνου και όχι στην κυβέρνηση.

Το δύσκολο μέρος της ελληνικής κοινωνίας με υπογραφές στο ιντερνέτ είναι ότι κάθε πολίτης που υπογράφει για τις Γερμανικές αποζημιώσεις και το σχετικό δάνειο, πρέπει συγχρόνως να καταβάλλει ένα ποσό σε έναν ουδέτερο, προκαθορισμένο λογαριασμό στην Τράπεζα, από 20, 100, 200 ή 1000 ή και περισσότερα ευρώ.

Όταν συγκεντρωθεί ο προκαθορισμένος αριθμός υπογραφών της τακτής ημερομηνίας, πρέπει να υποβληθεί στο Γερμανικό Κοινοβούλιο.
Εκεί πρέπει να επιλέξετε έναν εξειδικευμένο, γερμανόγλωσσο "φανατικό 'Ελληνα" και πατριώτη, ΜΕ ΥΨΗΛΛΉ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ, όπου θα θελήσει να σας αντιπροσωπεύσει ΕΝΔΕΧΟΜΈΝΩΣ αφιλοκερδώς για την Πατρίδα. Χίλλιες φορές καλύτερα είναι ένας ομογενής, εξειδικευμένος και ξενόγλωσσος από το εξωτερικό με υψηλή φιλοπατρία και φιλότιμο για την Πατρίδα.

Όταν θα φθάσει στο Γερμανικό Κοινοβούλιο ο φάκελλος με τις υπογραφές και τις ΣΧΕΤΙΚΕΣ απαιτήσεις αποζημιώσεων θα τεθεί σε δημόσια συζήτηση στη Βουλή και ενδεχομένως με αγόρευση του εξειδικευμένου πληροξουσίου αντιπροσώπου μας.
Στην ονομαστική ψηφοφορία και απόφαση η κυβέρνηση έχει 50% +συν 1%, και η αντιπολίτευση πάνω από 40% τοις εκατό.
Αν αποτύχει η απαίτηση αποζημίωσης ή μέρους αυτής στη Βουλή, τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός για δικαστική απόφαση και χρήματα έχουμε αρκετά από την καταβολή χρημάτων των πολιτών, που ανάφερα παραπάνω. Με συγχωρείτε για την επέμβαση και σας εύχομαι Καλή σας επιτυχία!
kn-megalexandros.gr,άρθρο 451> www.asxetos.gr/Author/konstantinos-nalbantis

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο