Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ .... άρθρο 453

Ο Konstantinos Nalbantis-facebook
κοινοποίησε μια Σελίδα

·
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ

https://www.facebook.com/WorkInCanada/

-->> Η αναφορά σε αυτήν την ιστοσελίδα έχει μόνο και μόνο αλληλέγγυο σκοπό για τους Έλληνες και Ελληνίδες που δεν έχουν εργασία και κατοικία και στην Ελλάδα και στην ΕΕ και βρίσκονται σε απόγνωση.

Παραθέτω ετούτη την ιστοσελίδα του Καναδά και τόνίζω είναι μόνο και μόνο για εκείνους τους Έλληνες-Συμπατριώτες που βρίσκονται σε αδιέξοδο, απελπισία, απόγνωση και λόγω ανεργίας , κατοικίας, οικογενειακής κατάστασης και ανύπαντρων παιδιών, ΜΟΝΟ και μόνο ως εναλλακτική λύση, αν όλες οι δυνατότητες στην ΕΕ και τη Γερμανία αποβούν άκαρπες για εργασία, κατοικία και σχολείο των παιδιών και όχι μόνον.

Αλλά μπορείτε ακόμα να ρίξετε και μια ματιά στις ιστοσελίδες των πόλεων της Γερμανίας και της ΕΕ για θέσεις εργασίας κατοικία, αν βρίσκεστε σε απόγνωση και απελπισία.
Αν όμως δεν έχετε επιτυχία στην ΕΕ και ειδικά στη Γερμανία και ενδιαφέρεστε για την τελευταία εναλλακτική λύση στον Καναδά, ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα του Καναδά και δείτε με την μετάφραση στα ελληνικά ή γερμανικά όλες τις περιοχές ή και επισκεφθείτε ένα Προξενείο για κατατοπιστική πληροφόρηση.

Στον Καναδά αναζητούν σε όλα τα διαμερίσματα της Αγγλόφωνης και Γαλλόφωνης περιοχής εργάτες και εξειδικευμένους εργάτες. Αν είσθε της άποψης ότι στην Ελλάδα, Γερμανία και ΕΕ δεν υπάρχουν σωτήρια δυνατότητα και άλλα μέσα για εσάς και τα παιδιά σας ρίξτε μια ματιά στον Καναδά.
Για τις προσωπικές αποφάσεις σας, εύχομαι Καλή επιτυχία ΚΝ >>kn-megalexandros.gr, άρθρο 453

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο