Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΤΕΙΕΣ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΕ Νο. 487 Μοντέλο μίμησης;

ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΕ Νο. 487

2021 >> Από περασμένες δημοσιεύσεις- Σε άλλες χώρες της ΕΕ βλεπουμε σε δρόμους και πλατείες τη Βιβλιοθήκη-Ντουλάπα, που βρίσκονται χειμώνα, καλοκαίρι με όλες τις καιρικές συνθήκες σε πλατείες και δρόμους, παντού εκτός από την Πατρίδα μας. Κάθε πολίτης μπορεί μόνος του να πάει να τοποθετήσει τα βιβλία που έχει διαβάσει και δεν τα χρειάζεται και μπορεί να πάρει ένα, δύο βιβλία για μικρούς και μεγάλους να τα διαβάσουν, να τα αξιολογήσουν, με τα υπέρ και κατά και να τα πάνε πίσω να τα τοποθετήσουν για άλλους πολίτες.
Μια τέτοια βιβλιοθήκη χωραέι 250 -600 βιβλία ανάλογα. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα- αντιγραφής μίμησης μιας επαναστατικής πρωτοβουλίας -Νάστε καλά Καλό Πάσχα 2021
Konstantinos Nalbantis

· Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας
Φίλοι
Κύργια-KYRGIA (Αρχαία Κρίφλα) και πρώην Δήμος Μεγάλου Αλεξάνδρου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ: « Δεν υπάρχει τίποτε που δεν γίνεται γι΄ αυτόν που θέλει να προσπαθήσει" -- Αλέξανδρος ο Μέγας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ (πρόταση)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ;
Αυτή είναι μια ανοιχτή Βιβλιοθήκη Ντουλάπας βιβλίων για όλους τους εντόπιους , τους επισκέπτες, φιλέλληνες και φίλους μας. Η Βιβλιοθήκη Ντουλάπα θα τοποθετηθεί στην
Πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου ΚυργίωνΧειμώνα και Καλοκαίρι έξω.
ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ;
Ψάξτε να βρείτε απλούστατα για τα βιβλία που ενδιαφέρεστε, που έχετε διάθεση και όρεξη να τα διαβάσετε. Μπορείτε να τα κρατήσετε και όταν τα διαβάσετε μπορείτε να τα επιστρέψετε. Μπορεί η βιβλιοθήκη να συμπεριλάβει ξενόγλωσσες εκδόσεις και από εκεί, όπου ζουν οι Κυργιώτες ομογενείς μας.

ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ;

Τοποθετείστε τα βιβλία που είναι ζωτικής σημασίας και δίνουν χαρά στον αναγνώστη και πρέπει να διαβαστούν κατά τη δική σας άποψη και από εσάς και από τους Φίλους σας.

Μπορείτε επίσης μέσα στα βιβλία να γράψετε μία αφιέρωση για την προσπάθεια των πολιτών για την Ανοιχτή Βιβλιοθήκη και επίσης μπορείτε να γράψετε ένα σύντομο σχόλιο για το βιβλίο, κλπ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !

Διαδώστε την Ανοιχτή Βιβλιοθήκη. Συζητείστε με τους
Φίλους σας γύρω από το σχέδιο και το έργο μας. Γράψτε μας την άποψή σας. Είναι ένα σύστημα «ευρωπαϊκό», χωρίς ημερομηνίες δανεισμού και άλλους περιορισμούς στην καθημερινή μας ζωή.
ΑΝΑΔΟΧΟΙ ; ------- ΔΩΡΗΤΕΣ;


------- Θ Α Α Ν Α Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε --

Η ευγνωμοσύνη και τα ευχαριστώ μας, θα ανήκουν στους δωρητές. Με τη δική σας δωρεά διευκολύνετε την κατάλληλη δημιουργία και τοποθέτηση της βιβλιοθήκης ντουλάπας ως μοναδική πρωτοβουλία Κυργιωτών, που μπορεί να έχει απήχηση, πέραν την πόλης μας και των ενεργών πολιτών με τον συλλογικό προσανατολισμό μας, σε μια δημοκρατική, κοινωνική και δίκαια ανοιχτή πολιτιστική δημιουργία αλληλοσεβασμού, αλληλοκατανόησης και δημιουργικής δράσης. .

Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την περιφερειακή και τοπική μας ιδιαιτερότητα, με την αλληλέγγυα συμμετοχή των απανταχού Κυργιωτών, μιας ανοιχτής κοινωνίας και την προώθηση της μελλοντικής ικανότητας σχηματισμού και ψυχικού δεσμού και προσήλωση των πολιτών στον τόπο μας και μεταξύ μας, πάνω από εθνικότητα, θρησκεία, φύλο και περιορισμούς ηλικίας .
Υπεύθυνοι της ενεργής καμπάνιας

Ίδρυμα ενεργών πολιτών Κυργίων ----------------- Υποστηρικτές: Ομάδα Πρωτοβουλίας
Τραπεζικός Λογαριασμός:_________________________________________
Παρακαλούμε συγκατατεθείτε στην προσπάθεια και αλληλεγγύη μας με ένα Ναι.
info: kn-megalexandros.gr – Ίδρυμα ενεργών πολιτών: 66032 ΚYRGIA, GR
----------------------------------------------------------------------------------------------
Υστερόγραφο: Μετά την πλατιά συγκατάθεση και αλληλέγγυα υποστήριξη με ένα ΝΑΙ, θα διευθετήσουμε τον τόπο της Βιβλιοθήκης , την Νομική πλευρά και την απόφαση Τραπεζικού Λογαριασμού και θα δημοσιεύσουμε τα αποτελέσματα.

Πηγή-Πρότυπο: www.eselsohr-koeln.de

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο