Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

KYRGIA - ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ -ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ- ΚΑΥΓΑΣ ΣΕ ΞΕΝΗ ΑΧΥΡΩΝΑ

ΚΥΡΓΙΑ- Δήμο Δοξατου με Καβάλα -καυγάς σε ξένη αχυρώνα

Προβληματισμός
Πρόκειται για παράνομα χτίσματα της Καβάλας στις ΠΗΓΕΣ ρου Ν. Δράμας

Κατ΄αρχάς ο αγώνας των πολιτών του Δήμου Δοξάτου είναι δίκαιος και πρέπει να προωθηθεί ως το τέλος από όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές. Βέβαια γιατρός, αντιλαμβάνεται κάποιος ως γιατρός και όχι Δήμαρχος.

Βέβαια και ο αξιότιμος κ. αντιπολιτευόμενος ήτανε χρέος και καθήκον του, ως αντιπολίτευση, που έπρεπε να ελέγχει να κριτικάρει, να εκπέμπει τον κώδωνα του κινδύνου νωρίτερα, όχι , όταν είναι πολύ αργά.

Ας υπενθυμήσουμε στην Αντιπολίτευση και επί δημαρχίας νωνού και βαπτιστικού, ότι στο παρελθόν 20 ολόκληρα χρόνια και τελευταία δεν σεβάστηκε ούτε ως τις 350 κατατεθειμένες Αιτήσεις με υπογραφές των έντιμων, αξιοσέβαστων, και ειρηνικών Ελλήνων, ας πούμε “Μπουνταλάδων”;; που με προσωπικό τους έρανο δημιούργησαν 9 εννια πινακίδες, που επί δημαρχίας σας κατάστρεψαν, εξαφάνισαν, χωρίς καμιά υποστήριξη, των "Μπουνταλάδων", και έχασε θριαμβευτικά τις εκλογές, κατά υπέρβαση χρονικών ορίων Αιτησάντων και παράβαση του Νόμου του άρθρου 4 νόμος 1943/1999,που εκκρεμεί…,

Μόνο και μόνο για να κρατήσει με “αμαρτωλό” αλλότριο και ύποπτο ΔΟΛΟ , παράνομα μέχρι σήμερα με τους Συνοδοιπόρους του,> Πηγές Βοϊράνης, Αντί Πηγές Κυργίων,ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ, όπου ανήκουν οι Πηγές και όπου από την Κοινότητα Κυργίων, ευεργετήθηκαν όλοι τους, πήραν όλες τις επιχορηγήσεις ΕΕ και Υπουργείου ως ΠΗΓΕΣ Κυργίων, προεδρικό διάταγμα 1929΄.
Αλλά ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ – ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ–

” Η μοχθηρία και αδικία υπάρχουν από πρόθεση (και όχι τυχαία ή κατά λάθος” Αριστοτέλης >>

” Μάλλον φιλούσιν οι ποιήσαντες ευ τους παθόντες ή οι παθόντες εν τοις ποιήσαντες” Αριστοτέλης

Το κείμενο γράφτηκε για τις αντιμαχόμενες θέσεις του Δήμου Δοξάτου με το Δήμο Καβάλας για τις παράνομες κατάκτήσεις του Δήμου Καβάλας στις ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ - όπου με αλλότριο ύποπτο Δόλο ονομάζουν Πηγές Βοϊράνης

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο