Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

561: ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ- ΚΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ

561:Konstantinos Nalbantis
ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΚΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ
·
" Τιποτα δεν εξαρτάται από την τύχη, αλλά όλα
από την ορθή κρίση και την προνοητικότητα " Πλούταρχος

" Το φαύλον παραφυλάττειν δει, μη καιρόν λάβηται" Δημόκριτος

Konstantinos Nalbantis
Διαχειριστής

Konstantinos Nalbantis
Συντάκτης
ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ - ΠΗΓΕΣ του Αγροκτήματος Κυργίων,
του νυν Δήμου Δοξάτου, ιδιοκτήτρια είναι η Κοινότητα Κυργίων από το 1929, όρα Προεδρικό διάταγμα και τα οποία παραμένουν μέχρι σήμερα αμετάβλητα.

Η Κοινότητα Κυργίων προσφέρει την μεγαλύτερη, ειλικρινή, φιλότιμη, αξιόπιστη ηθική και αφιλοκερδή ευεργεσία του λευκού χρυσού με καθαρό νερό στις γύρω κοινότητες και την πόλη της Καβάλας, καταστρέφοντας η Καβάλα το 1969 το πανέμορφο περιβάλλον και το κολυμβητήριο και στέρησε από 20.000 πληθυσμό την πλησιέστερη ανάπαυση, τη χαρά και την ελευθερία.

Eνώ όλοι οι άλλοι πίνουν καθαρό νερό των Πηγών, τα Κύργια πίνουν εμφιαλωμένο νερό και μαγειρεύουν με τρόμο, με νερό που προωθείται από ύποπτες καρκινογόνες αμιάντου - σωλήνες.

Και ενώ για τον τόπο μας 350 Έλληνες πολίτες με κατ΄ επανάληψη αναπάντητες Αιτήσεις, δημιούργησαν με έρανο εννιά πινακίδες προσδιορισμού, όμως και οι εννιά πινακίδες καταστραφηκαν και εξαφανίστηκαν από ύποπτους "προβοκάτορες" και μας στέρησαν και το ελεύθερο συνταγματικό δικαίωμα του γραπτού και προφορικού λόγου για τον τόπο μας και τις Πηγές Κυργίων, που στο όνομα αυτό ελήφθησαν όλες οι επιχορηγήσεις του Υπουργείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Konstantinos Nalbantis
Συντάκτης

Η προσπέραση από Πηγές Μπουναρ Μπασί της Κοινότητας Κυργίων- προσπέρασε στην ονομασία του ΔΗΜΟΥ του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ως Πηγές Μεγάλου Αλεξάνδρου του Δήμου Δοξάτου.

Μόλις διαλύθηκε ο Δήμος Μεγάλου Αλεξάνδρ στα Κύργια όπου και έγινε Κοινότητα Κυργίων του Δήμου Δοξάτου, έδωσε το Υπουεγείο και η ΕΕ επιχορηγήσεις, για τις ΠΗΓΕΣ και ενώ όλες οι επιχορηγήσεις δόθηκαν με το όνομα Πηγές Κυργίων, με ΔΟΛΟ έβαλαν δίπλα στην πινακίδα το αλλότριο όνομα Βοϊράνη, και τώρα κατάργησαν την οριοθέτηση Κυργίων, το δημοτικό διαμέρισμα Κυργίων, το όνομα Πηγές Κυργίων και την συνταγματική αναφορά του ελεύθερου λόγου γραπτώς και προφορικώς, και κατάστρεψαν τις 9 πινακίδες με Πηγές Κυργίων που δημιουργήθηκαν με έρανο των πολιτών.

Και μάλιστα και παρόλα που υπήρχε καταχωρημένη Αίτηση με 350 πολίτες, και άλλες αναπαντητες Αιτήσεις,, καταστράφηκαν εννιά πιναίκδες, χωρίς υποστήριξη των αρχόντων και στον προηγούμενο πρόεδρο, τι ντροπή και τι αίσχος,,και τι ΔΟΛΟΣ και τι ΔΙΑΚΡΙΣΗ, που προκαλεί το μίσος, όπου ο λαός ως απάντηση δεν το ψήφισε και έμεινε σπίτι του.

Με την ελπίδα της σύντομης διευθλετησης ή της "νομικής" διόρθωσης των κακών κειμένων !!

Konstantinos Nalbantis
Συντάκτης
Λέγεται ότι στη διαδικασία της δολιότητας και της ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ήτανε ΕΝΕΡΓΟΊ δυό επαγγελματίες που ΚΆΝΟΥΝ σε αγορεύσεις το μαύρο άσπρο και το άπρο μαύρο.
-------------------------------------
Facebook Ydrama Dramas
kn-megalexandros.gr - No. 561

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο