Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

564: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΓΙΩΝ

Konstantinos Nalbantis
Μέλος με κορυφαία συνεισφορά
564: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΓΙΩΝ

ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ του Δήμου Δοξάτου

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ - ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ Δωρητή, ΕΥΓΕΡΓΈΤΗ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ της Κοινότητα Κυργίων , για δεκαετίες είναι γνωστή η ανιδιοτελή, προωθητή ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΎ ΧΡΥΣΟΎ σε κοινότητες και πόλη του διπλανού Νομού,

Αξιώνεται> Ταχεια επέμβαση: ΚΑΙ διόρθωση των κακών κειμένων και ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ περιβαλλοντικής ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ -και απαγόρευση των πολλάπλών αλλότριων, παράνομων ονομάτων αποπροσανατολισμού->>

ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ νυν ΔΉΜΟΥ ΔΟΞΆΤΟΥ -
ΈΝΑ και ΜΟΝΟ ΔΊΚΑΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΕΥΕΡΓΕΤΡΙΑ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΚΥΡΓΊΩΝ - ΜΟΝΟΝ ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Αυτό το καταχωρημένο όνομα του δωρητή και ευεργέτη από το 1929, 1936, 1969 δεν μπορεί να μετατραπεί με τίποτε και να αλλάξει ονομασία. Καλούνται οι αρχές για την επείγουσα κατατοπιστική και ενημερωτική πληροφόρηση. ΚΝ
---------------------------------------------------
ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ - της Κοινότητας Κυργίων του νυν Δήμου Δοξάτου,
Όπως πληροφορηθήκαμε επείγειται απαίτηση κατεδάφησης; ή όχι η διόρθωση των κακών κειμένων και διευκπεραίωση εντός τακτής ημερομηνίας του ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ Συνδέσμου Κοινοτήτων Δοξάτου, Υδραγωγείου-Μηχανοστάσιο των Πηγών Κυργίων, της Κοινότητα Κυργίων, όπου το κτήριο που προωθεί καθαρό, πόσιμο νερό στις γύρω Κοινότητες, κοινοτήτων Δοξάτου, πάσχει από σοβαρό, αντιασθητικό φαινόμενο μούχλας- "βρώμας", της επικίνδυνης μούχλας, που οι αρμόδιες τοπικές κοινότητες αντλούν καθαρό νερό, ενώ το χτίρο είναι μέσα και έξω σε απαίσια και σοβαρή και επικίνδυνη περίπτωση και για τους εργαζομένους και για το αισχρό θέαμα στους περιηγητές και περπατητές στις ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ στο Πάρκο Κυργίων του Δήμου Δοξάτου.

Προς το παρόν πρέπει να είναι έτοιμοι για δράση κατεδάφησης; ή διόρθωση και διευθέτηση σε σύντομο χρονικό διάστημα από τις τις τοπικές κοινότητες,.

Τώρα καλείται το Υπουργείο Περιβάλλοντος και οι αρμόδιες περιβαλλοντικές αρχές της Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκη ςκαι της Νομαρχίας Δράμας, ώστε πρέπει τώρα ελέγξουν οι αρχές τώρα για τις τυχών αρνητικές επιπτώσεις για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και να αποφασίσουν, τώρα.

Όσο αφορά για τις εννιά πινακίδες του τόπου μας, ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ που καταστράφηκαν και εξαφανίστηκαν από ύποπτους "προβοκάτορες", και που δημιουργήθηκαν με υπογραφές και Αίτηση και έρανο 350 έντιμων πολιτών, διαβιβάζεται Αίτηση των κατ΄επανάληψη καταχωρημένων Αιτήσεων χωρίς απάντηση, αξιώνεται και Αγωγή .... για τα περαιτέρω.. στα αρμόδια υπουργεία και παντοτινή αλλαγή του ονόματος του ΕΥΕΡΓΕΤΗ σε ΠΗΓΕΣ Κυργίων του νυν Δήμου Δοξάτου, τώρα και προ των εκλογών και ψηφίζονται οι έντιμοι πολίτες, όσοι υποστηρίζουν το συνταγματικό δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης γραπτώς και προφορικώς του τόπου μας και των Πηγών Κυργίων, και είναι υπέρ της καταπολέμησης της Διάκρισης: και του ρατσιμού:

Καλή επιτυχία !!!

Σχόλια
Konstantinos Nalbantis Συντάκτης
Διαχειριστής
Konstantinos NalbantisΣυντάκτης
Μέλος με κορυφαία συνεισφορά

ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ του Δήμου Δοξάτου-

" Η πλάνη και η άγνοια ευθύνονται για τα δεινά μας" Βολταίρος
Αν οι παραπάνω πολυετείς φωτογραφίες της προκλητικής και ανθιυγειενής"μούχλας" από το Αντλιοστάσιο που τροφοδοτούνται με καθαρό πόσιμο, νερό, οι περιοχές του Δήμου Δοξάτου, είναι ο πολιτισμός μας;-
βρισκόμαστε σε τραγική κατάσταση "σταθερότητας", ανοχής, απάθειας και σιωπής.
Και αν με τη σιωπή μας μπροστά από 54 χρόνια η Καβάλα κατάστρεψε το περιβάλλον και το κολυμβητήριο, χωρίς αποζημίωση, τόπος συνάντησης, αλληλεπίδρασης και αλληλεγγύης των ανθρώπων, έρχεται τώρα με την μεγαλύτερη καταστροφική κατοχή εδαφών και ναι μεν γίνεται αγώνας επικράτησης της δικαιοσύνης, όμως αγώνας , χωρίς την ονομασία του ΕΥΕΡΓΕΤΗ, στην καταχωρημένη περιοχή της Κοινότητας Κυργίων δεν μπορεί να γίνει δίκαιος αγώνας.

Μόνο ενας αγώνας δικαιώνεται που στηρίζεται και ως Πηγές Κυργίων, και ως ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ Κυργίων, του λευκού χρυσού, αλλιώς >> Θα αποτύχει μια δίκη, γιατί στηρίζεται σε αλλότρια ονόματα που έλαβαν χώρα από ανεπίτρεπτη πλάνη και άγνοια και με δόλιο τρόπο και πολιτική επιρροή.

Ένας χώρος του καταχωρημένου Ευεργέτη του λευκού χρυσού δεν αλλάζει και δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτε, με τίποτε, ούτε συμβούλιο, ούτε Δήμος, ούτε με δόλιο τρόπο και πολιτική επιρροή, που πρέπει εδώ και τώρα να ληφθεί υπόψη για τη νομιμή διόρθωση των κακών κειμένων και με συνέπειες για τους παραβάτες.
Έτσι επείγει η επιστροφή και απανατοποθέτηση των εννιά πινακίδων προσδιορισμού των Πηγών, όπου οι διατάξαντες την εντολή της καταστροφής και εξαφάνισης των πινακίδων, πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και για την καταπάτηση και περιφρόνιση του Ευερεγέτη !!

Οι πινακίδες για τον τόπο μας έλαβαν χώρα μετά από Αίτηση 350 πολιτών και δημιουργήθιηκαν από έρανο των πολιτών, Άρα από το 1929 η περιοχή παραμένει και θα παραμείνει ως ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ του Δήμου Δοξάτου. Χωρίς καμιά αλλαγή του ονόματος. Το ίδιο και ως ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ των Πηγών Κυργίων του Δήμου Δοξάτου των Πηγών Κυργίων του Δήμου Δοξάτου !! ή Πηγές Κυργίων Συνεδριακό Κέντρο Δοξάτου.

Είναι δευσμευτικοί όροι που εφαρμοζονται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. " Κανένας δεν είναι πιο μισητός, από αυτόν που λέει την αλήθεια" Πλάτων

" Η σιωπή είναι χειρότερη. Όλες οι αλήθειες που αποσιωπούνται γίνονται δηλητηριώδεις" Νίτσε

Κείμενο και φωτογραφίες Κωνσταντίνου Σ. Ναλμπάντη, ομογενής του εξωτερικού. Καλή επιτυχία
Απάντηση
Κοινοποίηση
1 ώρ.
Konstantinos NalbantisΣυντάκτης
Μέλος με κορυφαία συνεισφορά
" Η αλήθεια ποτέ δεν βλάπτει έναν σκοπό που είναι δίκαιος"

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο