Μενού

Είσοδος

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χρήσιμες οδηγίες για τη σελίδα. Πατήστε ΕΔΩ

Aρθρα

571 ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ του Δήμου Δοξάτου Ν. Δράμας

571>> 66032 ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ του Δήμου Δοξάτου>

ΑΙΤΗΣΗ - ΕΚΚΛΗΣΗ- Μάϊος 2023

Σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα του 1929 και της μεγάλης Ευεργεσίας της Κοινότητας Κυργίων, το 1936 με την προώθηση του πόσιμου νερού στις γύρω κοινότητες και το 1969 με την προώθηση του πόσιμου ύδατος στην Καβάλα από τις 66032 Πηγές Κυργίων, πρώην Μπουνάρ Μπασί.

Και μετά της επιχορηγήσεις του Υπουργείου Γεωργίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αναπτυσιακή Δημοτική επιχείρηση και αξιοποίηση των 66032 ΠΗΓΩΝ ΚΥΡΓΙΩΝ, ερωτούμεν τις αρμόδιες αρχές της Περιφέρειας, του Υπουργείου Γεωργίας και της Πολιτείας, άν έλαβε χώρα Δήμευση, απόσπαση, διχοτόμηση του Αγροκτήματος Κυργίων και Πηγών Κυργίων διαμέσω του Υπουργείου Γεωργίας ή της Πολιτείας και παρακαλούμε ευγενώς τους αρμοδίους να προβούν σε άρση της δήμευσης, απόσπασης και διχοτόμησης και να αναφέρουν την μοναδική αληθινή, γνήσια ονομασία 66032 ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ του Δήμου Δοξάτου Ν. Δράμας
ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΓΙΩΝ του Δήμου Δοξάτου Ν. Δράμας

Η ακόλουθη δημοσίευση δεν άπτεται καμιάς ιδιολογίας, που αντιβαίνει καθ ΄οιουδήπτε τρόπο τις αρχές του ανθρωπισμού και είναι γραμμένη ειδικά για τους ενεργούς πολίτες και πολιτικά σκεπτόμενους και ανήσυχους ανθρώπους και για αφύπνιση των δημιουργικότερων ανθρώπων.
ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΗ

Προλεγόμενα:

Ο Ανώτατος στόχος μας είναι δη Διόρθωση των κακών κειμένων και παρόλα που γνωρίζουμε ότι "κανένας δεν είναι πιο μισητός, από αυτόν που λέει την αλήθεια" Πλάτων
Επειδή αναφέρουμε σε ένα πολύχρονο, άλυτο ζήτημα και οι ελεγκτικές, περιβαλλοντικές, περιφερειακές υπηρεσίες υστερούν στη συλλογή πληροφοριών, επεξεργασία , βελτίωση και αλλαγή, προσπαθώ να σας διευκολύνω για την ανακάλυψη της αλήθειας και την ακύρωση της αδικίας. Γνωρίζουμε ότι τα Τα ΜΜΕ -εφημερίδες - έπρεπε να έχουν σε κάθε είδηση ως δεδομένα τα εξής:

Τι συνεβη; , ποιός συμμετείχε; Πού συνεβή; πότε συνεβη; πώς ή και γιατί συνέβη;

Αν εφημερίδες έχουν στόχους, πρέπει να είναι: Αντικειμενική και αληθινή πληροφόρηση. Κριτική σε αποφάσεις, οικονομικίες, πολιτικές. Δημοσιεύσεις για διόρθωση ατασθαλιών και ελλείψεις, παραλείψεις, αδικίες,.Δημοσίευση διαφορετικών θέσεων, γνωμών. Βοήθεια για σχηματισμό γνώμης. Ενδεχομένως και πολιτικούς στόχους.....όρα: Τα μέσα μαζική ενημερώσης και η Δημοκρατία :

http://www.kn-megalexandros.gr/portal/index.php...
" Ένα λάθος δεν γίνεται αλήθεια επειδή είναι ευρέως διαδεδομένο, ούτε η αληθεια γίνεται λάθος, επειδή δεν τη βλέπει κανείς".

Ένα κατεπείγον θέμα της 66032 Κοινότητας Κυργίων και τούτο το θέμα θέθελα να σας παρουσιάσω, διότι η Κοινότητσ Κυργίων είναι η μεγαλύτερη , αφιλοκερδή Ευεργέτρια , της Βόρειας Ελλάδας, όπου είναι κάτοχος του Αγροκτήματος Κυργίων και των Πηγών Κυργίων, πρώην Μπουνάρ Μπασί, με το προεδρικό διάταγμα του 1929.
Το 1936 συγκατατέθηκε για την προώθηση του πόσιμου νερού στις γύρω κοινότητες του Συνδέσμου..,

Το 1969 έκλεισε συμβόλαιο με την Καβάλα για την προώθηση από τις λεγόμενες Πηγές Μπουνάρ Μπασί, της Κοινότητας Κυργίων, αφιλικερδώς πόσιμου ύδατος . Η Καβάλα δεν αποκατέστησε τις καταστροφές του πανέμορφου περιβάλλοντος και του κολυμβητηρίου πισσίνα , που θα μπορούσαν να βρίσκονται 20.000 πολίτες στον ελεύθερο χρόνο της ευρύτερης περιοχής.

Αλλά ούτε και έκανε χρήση για τα πάρκα και τις τουριστικές εγκαταστάσεις , της αφυδάτωσης του πλούσιου θαλάσσιου ύδατος, όπως οι άλλες χώρες της Μεσογείου.
Εκεί που θα μπορούσαμε ως κάτοχος του Αγροκτήματος και των Πηγών Κυργίων να χαρούμε και για Ευρωπαϊκές ημέρες της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της ταυτότητάς μας, ξαφνικά διαπιστώνουμε, ότι έλαβε χώρα παράνομη αλλοτρίωση, δήμευση, απόσπαση του δημοτικού μας διαμερίσματος και των Πηγών, εξαφάνιση της Ευεργέτριας Κοινότητας Κυργίων και του Αγροκτήματος Κυργίων και των Πηγών μας.

Είθε η ανωτέρω αναφορά να χρησιμεύσει στις πιο πάνω αναφερόμενες υπηρεσίες και επίσης των αρμοδίων υπουργείων, επειγόντως, γραπτώς, στην άρση της δήμευσης, αλλοτρίωσης και επιστροφή του Αγροκτήματος Κυργίων και των Πηγών στην Νόμιμη, Κοινότητα Κυργίων του Δήμου Δοξάτου.

Όταν οι εκλεγμένοι δεν τηρούν τους Ευεργέτες και τους Θεσμούς, όρα ελλιπή αναφορά στην νόμιμη νομοθεσία.
http://www.kn-megalexandros.gr/portal/index.php...

Η ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ προβληματική

Όταν περαιτέρω υπήρχε η δυνατότητα στην Ευεργέτρια Κοινότητα Κυργίων να επωφεληθεί από ανάπτυξη και ευημερία διαμέσω έργων από τις επιχορηγήσεις του υπουργείου και της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, ήτανε ό άρχοντας Δήμαρχος της γειτονικής κοινότητας που έτρεφε κρυφή εχθρότητα και μίσος στην ευεργέτρια Κοινότητα.

Ενώ οι επιχορηγήσεις δόθηκαν αποκλειστικά για τις Πηγές Κυργίων και είναι η νόμιμη, αληθινή ονομασία, ο άρχοντας κώλυσε δίπλα το όνομα Πηγές Κύργίων, Βοϊράνη, μια ξενόφερτη, αεροστρεφούμενη ονομασία, χωρίς έδαφος και βάση και χωρίς κωδικό.

Τέθηκαν την εικοσαετία επαναληπτικά γραπτές Αιτήσεις /Αίτηση από 350 έντιμους πολίτες για τοποθέτηση πινακίδων προσδιορισμού, και όλες παρέμειναν αναπάντητες ως είκοσι χρόνια, με παράλειψη οφειλομένης βοήθειας, και παράβαση των >Νόμων της Πολιτείας, που θα πει περιφρόνηση και ταπείνωση των υπεύθνων πολιτών. Όταν ζητήσαμε να συμμετάσχει ο Δήμος στη δημηιουργία πινακίδων, παρέμεινε η γραπτή Αίτηση αναπάντητη.

Κατόπιν τούτου οι πολίτες έκαναν Αίτηση για τοποθέτηση πινακίδων, δημιούργησαν εννιά πινακίδες και τοποθετηθήκαν, ενώ ο δήμαρχος μας συνεχάρει προσωπικώς, σε λίγες ημέρες οι εννιά πινακίδες ήτανε καταστραμμένες και εξαφανισμένες, χωρίς την υποστήριξη, σεβασμό, αξιοπρέπεια, από τον Δήμαρχο απέναντι στους έντιμους πολίτες.

Τοιουτρόπως σας παραθέτω τη δίγλωσση πινακίδα των Πηγών Κυργίων για αξιολόγηση, αν οι Αιτήσαντες 35Ο ενήλικοι, Έλληνες πολίτες, εγραψαν και δυσφήμησαν τον τόπο μας ή κάτι άλλο παράλογο; Και επειδή μας δώσανε τη δυνατότητα να σκεφθούμε, ότι ο άρχοντας κώλυσε στις επιχορηγήσεις και στην ονομασία Πηγές Κυργίων και τις "παράνομες" Πηγές Βοϊράνης και μας κατάργησε παράνομα την Κοινότητα και τις Πηγές μας, από τη σχετική ονομασία, έτσι έδωσαν την ευκαιρία να απευθυνούμε στις αρχές για τη γραπτή ΑΡΣΗ της δήμευσης, της κατάργησης της Κοινότητας Κυργίων και των Πηγών Κυργίων..

Παρακαλούμε τις αρμόδιες αρχές να εξετάσου αν Οι 66032 Πηγές Κυργίων της Κοινότητας Κυργίων, δημεύτηκαν, καταργήθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο ή και την Πολιτεία και παρακαλούμε για την ΑΡΣΗ της δήμευσης.

Περαιτέρω να προχωρήσει η αποζημίωση και η επιστροφή των εννιά πινακίδων, από τους οργανωτές της καταστροφής με τη νομική διαδικασία.

Και ενώ υπήρχαν πολλά χρήματα των επιχορηγήσεων,μας άφησαν πολλά χρόνια από τότε ως σήμερα 2023 σε αθλία κατάσταση το Αντλιοστάσιο, που προμηθεύονται με πόσιμο νερό οι γύρω κοινοτητες σε εικόνα αντιαισθητική, και προσβλητική για τον πολιτισμό του τόπου μας και της Πατρίδας και αξιωνουμε την ταχεία διεκπεραίωση.

Κωνσταντίνος Σ. Ναλμπάντης- Ομογενής του εξωτερικού
www.kn-megalexandros.gr,
www.asxetos.gr/Author/konstantinos-nalbantis

info@kn-megalexandros.gr

Σχόλια

>> Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα κάθε είδους σχόλια.
>> Πρέπει να είστε μέλος για να Δημοσιεύστε ένα σχόλιο